Globális szintű elhallgattatás zajlik: fekete ruhások szisztematikusan meggyilkolják a túl sokat tudókat?

2023. június 18., vasárnap




Egyre több korábbi, és napjainkban történő megmagyarázhatatlan gyilkossági ügyet sejtenek a fekete ruhások művének. A titkos szervezet A CIA-hez hasonlóan szisztematikusan elteszi láb alól a túl sokat tudó kutatókat, paranormális nyomozókat.

Számtalan legenda, városi legenda és szóbeszéd kering a fekete ruhásokról.

Egyesek szerint pusztán a képzelet szülöttei, azonban az elmúlt évtizedekben bebizonyosodott, hogy nagyon is létező szervezetről van szó, mely annak ellenére, hogy a legnagyobb titokban működik, néha nyomot hagy maga után.

A beszámolók a fekete ruhás embereket hosszú időn keresztül az UFO-észlelésekkel és az azokkal kapcsolatos jelenségekkel társították. Az UFO-esetek szemtanúinak lakásaiban való feltűnésüket nem sokkal a rendőrségnek vagy a médiának adott beszámoló után figyelték meg.

Megjelenésük célja mindig az volt, hogy az illetőt hallgatásra, bírják.

Az illetőnél rendelkezésre álló anyagokat lefoglalták, kisajátították.

Az észleléssel kapcsolatos anyagokat azonnal lefoglalták, sőt, egyes esetekben már azelőtt kopogtattak a szemtanúk ajtaján, hogy azok bárkinek meséltek volna arról, amit láttak, mintha mindent tudtak volna, talán még azelőtt, hogy a megfigyelő maga átgondolta volna a történteket.

A fekete ruhás emberek számtalan módon közölték mondanivalójukat a direkt fenyegetésektől kezdve a cirkalmas körülírásokig, de ezek jelentése minden alkalommal az volt, hogy az illető megbánja, ha nem tartja a száját.

A bizonyítékokat szinte minden esetben elkobozzák, nehogy az adott jelenségről bárkinek is fennmaradjon valamiféle tárgyi emléke, bizonyító erejű anyaga.

Elteszik láb alól, aki túl sokat tudott vagy látott

Nem egy esetben ütköztek már a fekete ruhások ellenállásba, ugyanis nem mindig lehet meggyőzni valakit. Akadtak olyan bátor emberek, akik kitartottak állításaik mellett, és nem törtek meg.

Ezeket az embereket a fekete ruhások általában aztán később otthagyták, és soha többé nem tértek vissza zaklatni őket. Hetekkel, hónapokkal később viszont ezek az emberek rejtélyes balesetekben hunytak el.

A legtöbb esetben a helyszínt idő előtt lezárják és felszámolják, vagy egyszerű öngyilkosságként állítják be. Nem egy ilyen rejtélyes halálesetnél nem sikerült még a halál okára sem rájönni, mégsem végeztek boncolást.

A legjobb ember a halott ember - gondolják ők. Azonban egyre többen felszínre hozzák az igazságot, és így egyre nehezebb dolguk lesz ezekkel az emberekkel. Lesz egy pont, amikor már nyilvánvaló lesz az, hogy mit csinálnak.

Rnegeteg beszámoló kering a fekete ruhások látogatásairól. Vannak köztük nagyon is hiteles emberek. Ami közös minden esetben ezekben a beszámolókban, az az, hogy

egymástól függetlenek, és nem mondanak ellent egymásnak, vagyis egy ténylegesen létező jelenséget írnak le.

A fekete ruhásokra ráragadt név jellegzetes fekete felszerelésük miatt alakult ki – a szemtanúk szerint mindenük fekete, és ez a színválasztás jellemzi autóikat is – régi Buick, Cadillac vagy Lincoln típusokkal járnak.

Úgy írják le őket, mint az olajzöldtől a szürkén át az egészen sötétig terjedő bőrszínű embereket, enyhén mandulavágású szemekkel, majdnem gépiesen monoton hanggal. Korukat nehéz behatárolni, de leginkább középkorúnak tűnnek, mozgásuk pedig robotszerű.

Nem egyszer adtak át egyes szemtanúknak névjegykártyát, melyről aztán pár óra, vagy nap elteltével eltűnt az írás.

Valószínűleg semmilyen kapcsolatuk nincs az ismert kormányzati szervekkel, így alkalmuk nyílik úgy sérteni meg olykor az emberi jogokat is, hogy a felelősségre vonás elmarad.

Felelősek lehetnek a Space Review, a repülő csészealjak titokzatos eseteinek szentelt magazin visszavonásáért, emellett valószínű, hogy létezik az idegenek jelenlétét bizonyító cáfolhatatlan bizonyíték, akár fotó, videofelvétel vagy épp élő földönkívüli, de a feketeruhások közreműködése révén sikeresen eltüntették.

Mint említettük, nem egy hiteles szemtanú van, akik már láttak feketeruhásokat. Az egyik ilyen egy bizonyos dr. Henry Carlock, a Mississippi College fizikaprofesszora, és a US Air Force nyugállományú ezredese, 1957 nyarán, Jackson város mellett egy teljes percen keresztül figyelt meg egy fénylő diszkoszt az égen.

Természetesen több fotót is készített az azonosítatlan objektumról, majd másnap két fekete ruhás alak jelent meg ajtajában, és megpróbálták meggyőzni arról, hogy csak egy furcsa, természetes légköri jelenséget látott.

A két ismeretlen férfi már fenyegetőzni kezdett, és el akarták tőle kobozni a képeket, mire a processzor a rendőrökkel fenyegetőzött, hogy kihívja őket. Mire azonban kihívta a hatóságokat, a két fekete ruhásnak hűlt helye volt. Sohasem tértek később vissza, de a professzor eredeti képei később eltűntek.

Később pedig ott volt Rex Heflin esete, aki ugyancsak hiteles tanúnak tekinthető, hiszen a kaliforniai Közlekedésbiztonsági Hatóság baleseti helyszínelője.

Rex 1965 augusztusában Santa Ana mellett kapott lencsevégre három felvétel erejéig két ufót, majd rögtön ezután egy feketeruhás páros meg is látogatta és NORAD igazolványát lobogtatva lefoglalták a képeket.

Célkeresztben a paranormális és ufó kutatók

Nemrég halt meg egy rendkívül híres paranormális kutató Indiában, és sokak szerint ez a haláleset is a feketeruhások számlájára írható.

A férfi Gaurav Tiwari volt. Nem találtak idegenkezűségre utaló nyomokat, az öngyilkosságot is kizárták, hiszen alapvetően egy motivált, életvidám ember volt, aki búcsúüzenetet sem hagyott.

Testében nem találtak semmiféle gyógyszert, vagy drogszármazékot. Olyan, mintha csak elaludt volta a kádban.

A férfi 32 éves volt, és az ismerősei, rokonai szerint kizárt, hogy megölte volna magát. Felesége azt mondta, hogy a férfi azt állította, egy hónappal a halála előtt, hogy negatív energiák próbálják magukkal ragadni.

Éppen ezért sokan arra gondoltak az ügy kapcsán, hogy talán démoni entitások ragadták el a férfit a túlvilágra, de mások úgy hiszik, hogy Gaurav túl sokat tudott, és eltették láb alól.

Nemrégiben egy professzor, G Cope Schellhorn közzétette egy listát, melyen különféle paranormális és ufó kutatók nevei álltak. Az érdekes az volt ebben a listában, hogy a rajta szereplő nevek mind elhunytak az utóbbi években, és rejtélyes módon tisztázatlan körülmények között.

Volt, aki makkegészségesen rákban halt meg egyik napról a másikra, és volt olyan, akit autóbaleset ért, de olyan is aki életvidám természete ellenére állítólag öngyilkos lett, minden előjel nélkül.

Az utóbbi időben a fekete ruhások hálózata egy sokkal szigorúbb protokollt követ. Mindenkinek meg kell halnia, aki tud valamit, vagy olyan információ, anyag birtokában van az idegenekkel, vagy a paranormális jelenségekkel kapcsolatban, melyek perdöntőek lehetnek.

Az igazságot azonban már egyre nehezebben tudják eltusolni. Egy napon majd minden borulni fog, és teljesen nyilvánvalóvá válik ténykedésük, és talán egy felsőbb hatalom ítélőszéke előtt kell felelniük durva, agymosó tetteikért, és a rengeteg gyilkosságért, amit elkövettek.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál összeesküvés cia fekete ruhások fbi


Megtekintések száma: 140956





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet