Gnanatilleka története: a reinkarnáció legerősebb bizonyítéka

2020. április 2., csütörtök
Az egész világot bejárta ez az eset, amire mai napig nincs más ésszerű magyarázat

Gnanatilleka 1956. február 14-én született Közép-Ceylonban, Hedunawewa közelében. 

Mindössze 2 éves volt, amikor arról kezdett beszélni, hogy az apja, az anyja, két fivére a nővére valahol egészen máshol élnek.

Hogy pontosan hol, azt csak akkor mesélte el, amikor olyan vendégek jöttek látogatóba hozzájuk, akik megjárták a 24 km-re lévő Talawakeke nevű várost. 

Amikor a gyermek meghallotta a város nevét, azonnal közölte, hogy ez az a hely, ahol a szülei és a testvérei élnek.

Az esetről tudomást szerzett két buddhista szerzetes, akik meg is találták a családot Talawakelében, melyre vonatkozóan abszolút érvényesek voltak a kislány adatai. 

Ez a család 1954. november 9-én veszítette el a Tillekeratne nevű fiát, aki akkor volt 13 éves és 9 hónapos. Gnanatilleka-t elvitték Talawakelébe, ahol számos házat, utcát felismert, majd kísérőit pontosan arra a telekre vezette, amelyiken Tillekeratne családjának előző háza állt, de aztán később lebontották. A kislány felismerte „régi” családjának tagjait, és olyan történeteket mondott el, amelyeket csak a már halott kisfiú ismerhetett. 

Látta például Erzsébet királynő vonatát, aki valóban meglátogatta 1954-ben Ceylont, és át is haladt Talawakele városán is. 

Érdekes, hogy a gyerek mindössze 7-8 éves koráig emlékezett ilyen intenzíven előző életére, melyben fiú volt, később az emlékek szép lassan kezdték elhagyni.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 27452

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet