Godfrey Bloom uniós képviselő durva szavakkal mondta el az EU vezetésének, mit fog tenni velük a nép, ha kiderül az igazság!

2020. november 11., szerda
"Ha egyszer az emberek rájönnek, kik önök valójában, lerohanják az Európai Parlamentet, és felkötik önöket! És igazuk lesz!"

Nem köntörfalazott a független európai képviselő amikor arról kellett beszélnie, hogy pontosan mi is zajlik az Európai Unión belül folyamatosan.

Godfrey átlát a szitán, melyet kevesen tesznek meg, vagy szándékosan hallgatnak róla más európai politikusok.

Arról van szó, hogy az Európai Unió amellett, hogy rengeteg menekülttel árasztja el önmagát, szétzilálva a nemzetállamokat, meglehetősen korrupt is.

Egy rabló intézmény, ahol a szabad rablás fogalma már jócskán kimerült. Adók címén rabolják el az európai állampolgárok pénzét, és seftelnek velük.

Az Európai Parlamentben ejtett egyperces felszólalása igazabb minden szónál:

” Rendben, elnök úr! Murray Rothbard amerikai filozófus jutott eszembe, aki azt mondta: „

Az állam egy rabló intézmény. Az adózás pedig az a lehetőség, melynek révén a politikusok és bürokraták ellophatják az állampolgárok pénzét, hogy szégyenletes célokra költsék.”

Ez a hely (mármint az Európai Parlament) sem kivétel! Döbbenetes, egyúttal kérdezem önöktől, hogyan sikerül megőrizniük komolyságukat, amikor pénzügyi dolgokról beszélnek? Ugyanis a bizottság egyetlen tagja, egyetlen bürokratája sem fizet adót! Önök, uraim – az állampolgároktól eltérően –, nemcsak adót nem fizetnek, de egyéb pénzügyi kötelezettségeiknek sem tesznek eleget! Teszik ezt számos kedvezmény és különleges törvény fedezékében!

Önök a legnagyobb vagyonmentők, pénzmosók Európában! Mégis önök ülnek itt, és okítanak másokat! Az unióban élő emberek kezdik megérteni, mi folyik itt.

Ne csodálkozzanak hát azon, hogy rohamosan nő az euro-szkeptikusok tábora. És hadd mondjak még valamit önöknek: Ha egyszer az emberek rájönnek, kik önök valójában, rövid időn belül lerohanják majd a (európai) parlamentet, és felkötik önöket! És igazuk lesz! ”

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség európa politika botrány


Megtekintések száma: 119259

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet