Gömb alakú szerkezetek bukkantak fel Oroszországban: mi a teljes igazság a színüket változtató anomáliákkal kapcsolatban?

2018. január 16., kedd
Utána jártak, és kiderítették, mi állt a jelenségek mögött. Sokkoló felfedezés!

Korábban mi is beszámoltunk róla a külföldi médiával karöltve, hogy Oroszországban tavaly télen rendkívül érdekes jelenségről kerültek elő beszámolók.

Ezek azt állították, hogy a fagyos, és hóval borított kietlen tájakon hatalmas, fénylő és villódzó fémes gömböket lehetett látni a távolban.

Ezek a gömbök mozdulatlanok voltak, de hol előtűntek, hol teljesen kámforrá váltak.

Majd a beszámolókat rövid időn belül felvételek is követték. Ezeken jól kivehetőek a valóban villódzó, olykor a színüket is megváltoztató gömbök.

Akkor sokan azt gondolták, hogy ezek a felvételek hamisak, vagy számítógéppel készültek.

Nemrégiben oknyomozó újságírók jártak utána a jelenségnek és a különféle rejtélyes beszámolónak, és nem akármit sikerült kideríteniük.

Kiderült, hogy a felvételek tényleg VALÓDIAK. Vagyis amit látni rajtuk, azok ténylegesen létező objektumokat ábrázolnak, ebben szinte biztosak lehetünk.

Azonban még ennél is tovább mentek, és még kiderítettek pár dolgot, ez azonban merőben más fordulatot hozott az egész dolog kapcsán.

Kiderült, hogy nem gömbökről, hanem egyetlen gömbről van szó, amit mesterségesen építettek. Méghozzá EMBEREK.

Nagyjából egy éve az oroszországi Szentpétervár melletti autópályánál állíttatta fel egy orosz milliárdos a hatalmas média gömböt, amelyeket ledekkel borítottak be.

A videón pedig éppen egy orosz bank reklámja futott a gömb felszínén.

Ez tipikusan annak az esete, amikor valami egy teljesen más dolognak látszik. Bár az ügyben végül kiderült, hogy nem érintett földönkívüli, mégis rávilágított: egyes, szinte hihetetlennek tűnő felvételek valódi dolgokat ábrázolhatnak.

Ugyanis a gömbről készült első hátborzongató felvételt eleinte senki sem akarta elhinni, és egyszerű manipulációnak tartották.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen ufók idegenek összeesküvés bizarr


Megtekintések száma: 131003

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet