Gordon Cooper megdöbbentő dolgokat látott az űrben - interjúban erősítette mag az ufók létezését

2017. június 3., szombat




Dr. Steven Greer zavarba ejtő interjújának kivonata Gordon Cooper űrhajóssal. Olyan dolgok folynak az űrben, amiről a Föld lakói semmit sem sejtenek?

Gordon Cooper volt a NASA egyik legtehetségesebb űrhajósa, és az első között hódíthatta meg az űr sötétjét.

Gordon Cooper az 1960-as években a NASA úttörő űrhajósa volt. Ő döntötte meg 122 órás küldetéssel a leghosszabb űrrepülés rekordját. Ám egy különös jelenségnek, amit ő talált meg, negyven éve nem indultak a nyomába.

Kevesen tudják, de Gordon Cooper olyan dolgokat is látott az űrben, melyekről bár szívesen mesélt, nem kapott túl széles nyilvánosságot, talán nem véletlenül.

Arról van ugyanis szó, hogy számtalan alaklommal feltűntek számára megmagyarázhatatlan dolgok.

Olyan apróságok, melyek zavarba ejtően ijesztőek, és melyek el vannak titkolva a világ elől ma is

A 2004-ben, 77 évesen elhunyt űrhajós minden bizonnyal számtalan titkot magával vitt a sírba, de halála előtt rengeteget beszélt arról, mit tapasztalt űrhajósként odafenn.

Szent meggyőződése volt az, hogy az amerikai kormány valamilyen szinten megpróbálja eltusolni az idegenek létezését. Az űrben ő ugyanis megdöbbentő dolgokat látott.

Azonosítatlan hol korong, hol szivar alakú tárgyakat. Hihetetlenül gyorsan száguldó alakzatokat, és titokzatos fényjelenségeket a bolygónk atmoszférájában

Dr. Steven Green társaságában készített egy interjút, melyben nyíltan beszélt a dolgokról

Elmondta, hogy a Föld körül számtalan azonosítatlan, nem ember alkotta tárgy röpköd. Ezekről a NASA tudott, de nem tettek ellenük semmit. Gyanúsan mindig nagy volt a hallgatás az ügyben.

A politikai garnitúra már a kezdetektől fogva abban volt érdekelt, hogy ezek a jelenségek titokban maradjanak. A hidegháborút követően nem akarták az embereket egy újabb fenyegetés képével sokkolni.

Abban is biztos volt, hogy vannak olyan rejtett csoportok, akiknek a tagjai kapcsolatban álltak a földönkívüliekkel.

Különlegesen bizalmas, titkos együttműködésről már sok esetben számoltak be más, korábbi űrhajósok is.

Sokan hisznek az ő szavaiknak, hiszen nem valami jöttment emberek véleményéről van szó, hanem olyanokról, akik jártak odafent az űrben, és a saját szemükkel tapasztalhatták meg mindezt, ami a valóság.

Azt, amiről az emberiség nagy hányada szinte semmit sem tud.

A titkos emberi csoportok alakulatokként találkoztak rendszeres időközönként a földönkívüliekkel, és egy úgynevezett igazság embargó keretében a lehető legnagyobb titokban próbálják napjainkban is tartani, hogy mi folyik kint az űrben.

A volt NASA szakemberek és űrhajósok információi alapján rengeteg, napi több száz tárgy lebeg az atmoszféra felső rétegeiben. Időnként a Holdon is különféle mozgásokat figyelnek meg. A Naprendszer gyakorlatilag tele van élettel, és fejlett civilizációkkal, melyek minket figyelnek.

Hogy mikor ébred fel az ember, felismerve az űr sötétjében megbújó igazságot, az csak rajtunk ál.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés eltitkolt tények


Megtekintések száma: 136534





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet