​Grafika készült a gödöllői HÉV-en erőszakoskodó férfiról

2021. január 26., kedd




Grafika készült arról a szexuális erőszak kísérletével és más bűncselekményekkel gyanúsított ismeretlen huszonéves férfiról, aki meg akart erőszakolni egy munkába igyekvő nőt múlt kedden a gödöllői HÉV-en.

A támadóról annyit lehet tudni, hogy 20-25 év körüli, 160-165 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna szemű férfi, az elkövetéskor fekete kötött sapkát, tejeskávé színű szövetdzsekit, terepmintás tréningnadrágot és fekete cipőt viselt. 

Arcán orrot, szájat eltakaró maszk volt, amit egy pillanatra lehúzott.

Az elkövető azonosítására és felkutatására létrehozott nyomozócsoport továbbra is folyamatosan gyűjti, elemzi, és értékeli az adatokat, információkat. 

Az intenzív felderítő munka eredményességéhez azonban most az emberek segítségére is szükség van.

Mint arról korábban beszámoltunk a 47 éves nő a szerelvény harmadik kocsijában ült, amikor a vele szemben lévő ismeretlen férfi minden előzmény nélkül felszólította, hogy tolja le a nadrágját, különben előveszi a kését és megöli.

A nő megtagadta a követelés teljesítését, erre az idegen a telefonját és a pénztárcáját akarta, s azt meg is kapta. A férfi azonban nem érte be ennyivel.

Többször is megrúgta a nőt, miközben azt hajtogatta, „told le a nadrágod, különben megöllek!”. 

Az áldozat próbált védekezni, és segítségért kiabált, de rajtuk kívül senki nem volt a kocsiban.

A Gödöllő, Erzsébet park megállóhoz közeledve a nő azt mondta a támadójának, hogy a férje ott várja, a férfi erre hátrált, majd a leálló szerelvényből kiugorva elmenekült. 

Az asszony a támadás következtében súlyos orrcsonttörést szenvedett.

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a támadóval vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó szám valamelyikén.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 29729





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet