​Gulyás Gergely bejelentése: ez az a harmadik világháború kitörésével fenyeget

2023. február 25., szombat
Fontos dolgokat jelentett be!

Gulyás Gergely leszögezte, nem változik a magyar álláspont, nem szállítunk fegyvereket és mielőbbi tűzszünetet, béketárgyalásokat sürgetnek. 

Az az álláspontjuk sem változott, hogy a háborúért a felelősség Oroszországot terheli, ők sértették meg a nemzetközi jogot. 

A kormány Ukrajnát segíti anyagilag és humanitárius eszközökkel is. Továbbra is menekültnek tartják azt, aki az első biztonságos országban keres menedéket, ezért fogadják Ukrajnából a menekülteket, gondoskodnak róluk és megkapják a szükséges ellátást.

A háború további menetével kapcsolatban ismert az álláspontjuk, meggyőződésük, hogy csak vesztesek lesznek, senki nem tud nyerni, és felfoghatatlan a pusztítás. 

Azt is látják, hogy a világban több józan hang van, Novák Katalin az Egyesült Államok elnökével találkozott másik nyolc államfővel együtt, a kínaiak is nyilvánosságra hoztak egy béketervet, ami lehetséges alap a tárgyalásokhoz. 

Ha NATO-tagországok vesznek részt a háborúban, az a harmadik világháború kitörésével fenyeget, ezért mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a háború ne eszkalálódjon.

OSZD MEG másokkalé is!


Megtekintések száma: 6253

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet