Gyerekek holttestével dekorálta otthonát egy orosz férfi - mini-dokufilm mutatja be

2020. október 22., csütörtök
150 halott gyereket költöztetett magához, akiket "életre akart kelteni". Beszélt hozzájuk, zenedobozt ültetett a mellkasukba...

2011-ben tartóztatták le a 46 éves orosz történészt, most sokkoló adatok derültek ki róla: 150 gyerek holttestét exhumálta egy közeli temetőből.

A férfi, név szerint Anatol Moszkvin, éveken át hantolt ki sírokat, 3 és 12 év közötti gyermekek, többségében kislányok holttestét hazaszállítva, ahol színes vagy menyasszonyi ruhákba öltöztette a halott gyerekeket, nevet is adva nekik. Sőt, születésnapi ünnepséget is rendezett a számukra.

A szülei buktatták le a 13 nyelven beszélő történész férfit, akit a törvényszéken csak úgy hívtak: a Zseni. A bíróság szerint Moszkvin nem beszámítható, kényszergyógykezelést rendeltek el számára - számol be a bizarr esetről a Daily Mail.

A gyerekek életéről napló- avagy jegyzőkönyvszerűen vezetett dokumentáció készült, de Anatol Moszkvin arról is írt, hogyan készülhet baba a különféle testrészekből, emberi maradványokból.

A Nyizsnyij Novgorodban élő férfit a bíróság nem beszámíthatónak nyilvánította, mivel álláspontjuk szerint Moszkvin nem alkalmas egy tárgyalás lefolytatásával együtt járó bírói eljárásra, ezért kényszergyógykezelésre ítélte.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 37035

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet