Gyíkszerű humanoidok élhettek a Los Angeles alatti katakombákban?

2017. április 4., kedd




Rengeteg újságcikk számolt be arról, hogy 1934-ben egy bizonyos G. Warren Shufelt egy rejtett civilizáció nyomaira bukkant a mélyben...

1934-ben egy nagyon bizarr teória látott napvilágot egy titkos katakombáról, melyben egy rég elveszett civilizáció élhet.

Az egész azzal kezdődött, hogy egy a Los Angeles alatti járatokban, és szennyvíz alagutakban dolgozó mérnök, G. Warren Shufelt különös dologra lett figyelmes lent tartózkodása során.

Olyan vájatokat talált odalenn a korábban a munkások és a munkagépek által vájt alagutak falában, melyek nagyon mélyre vezettek. Eleinte ezek a vájatok befelé szűkültek, így azt gondolták, csak üregek lehetnek.

Időnként azonban a munkások arról számoltak be, hogy különös hangokat hallanak odalentről.

Ezek a bizarr hangok pedig egyértelműen a vájatok mélyéről jötte.

Gondoltak egyet, és egy ízben az egyik vájatba megpróbáltak leküldeni egy embert, aki egy eleinte szűkülő üregben találta magát, majd a legszűkebb ponton átjutva az üreg egyre szélesedett.

Végül olyan járatokat látott a leküldött munkás, melyek mesterséges eredetűek voltak. Nem mert tovább merészkedni, így visszaért. Későbbi alkalmakkor is hasonló dolgokról számoltak be, majd idővel elkezdtek eltűnni a leküldött munkások, akik azelőtt zajokról, és elsuhanó alakokról számoltak be.

Később egyre több odalent dolgozó ember azt állította, hogy gyíkhoz hasonlító emberi lények élnek a Los Angeles alatti alagutak mélyén futó katakombarendszerben . Warren azt állította, hogy felfedezett Los Angeles alatt egy olyan labirintusszerű katakomba rendszert, amelyet gyíkemberek civilizációja népesített be.

Később még egy térképet is készített, és azt állította, hogyha lemerészkednek vele a mélybe, be is bizonyítja a létezésüket.

Több merész expedíció is eljutott ezekbe a vájatokba, és találtak is olyan alagutakat, melyeket nem emberek készítettek, mégis mesterségesnek tűntek, de semmi konkrétumot nem tudtak a felszínre hozni.

Sajnálatos módon csak a térkép maradt fenn, mert ugyan többször is lemerészkedtek a föld alá a kutatókkal, soha nem bukkantak a katakombákban rejtőző lények nyomára.

Nagy kérdés még ma is, hogy a Warren Shufelt által létrehozott térkép valós volt-e, vagy csak így akarta felhívni magár a figyelmet… Az viszont nagyon érdekes, hogy Európa alatt is több ízben számoltak már be olyan alagutakról, melyek az egész kontinenst behálózzák.

Ezért felvetődött, hogy egy az egész világot behálózó katakombarendszer is létezhet, melyeken keresztül a világ bármely pontjára el lehet jutni.

Mások szerint az egész csak egy nagy átverés volt, és Warren Shufelt cska játszott az emberek hiszékenységével. Ha így volt, akkor viszont egy dolog még mindig magyarázatra szorul: miért állította rengeteg szavahihető munkás azt, hogy valóban létezik a katakombarendszer, amit a saját szemükkel láttak?

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés bizarr eltitkolt tények elveszett civilizációk


Megtekintések száma: 425432





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet