Gyilkos mászkál egy magyar városban: 8 éves kislányt találtak holtan egy zsilipnél!

2018. május 19., szombat
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság nyomot a sólyi kislány ügyében.

Borzalmas tragédia rázta meg az országot. Egy 8 éves kislány ügyében nyomoz a rendőrség.

Egyelőre még nincs minden tisztázva, hogy pontosan mi történt, de már most rengetegen fel vannak háborodva, vagy sokkolva vannak a történtek miatt.

Fotó: Kovács Erika

Nagy valószínűséggel bűntény történt, ugyanis a rendőrség bevallása szerint a jelek és nyomok erre utalnak.

Mégis ki képes ilyet tenni egy kislánnyal?

És mi történhetett pontosan?

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. május 18-án 21 óra 41 perckor tett bejelentést egy 8 éves kislány édesapja gyermeke eltűnése miatt.

A rendőrség a társszervek bevonásával azonnal megkezdte a gyermek felkutatását, akinek a holttestét 2018. május 19-én 2 óra 33 perckor Királyszentistván közelében találták meg.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást és nagy erőkkel folytatja a nyomozást.

A helyszínen lévő munkatársunk információi szerint este már keresték a szülei a nyolcéves kislányt Sólyon, de nem találták meg.

Aztán hajnalban a vilonyai zsilipnél az ott dolgozók találtak rá holtan, ruha nélkül, ezt mondta egy helybeli férfi szombaton reggel a településen.

Ő azt is hallotta, hogy este egy fiatalemberrel ment el a gyermek, vele látták utoljára. A férfi utalt rá, éjszaka rengeteg rendőr volt a faluban és helikopter is érkezett. Szombaton reggel mi is sok rendőrautót láttunk a településen.

Megkérdeztük a falu polgármesterét is, de nem beszélt a történtekről.

Reméljük, hogy elkapják a  tettest!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes gyilkosság bűnügy botrány magyraország felháborító


Megtekintések száma: 33303

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet