Gyógyszer, diagnózis, majd eltusolás - így működik a gyógyszeripar halálgépezete!

2017. június 30., péntek
A gyógyszermaffia kicsavart logikája.

A gyógyszeripari halálgyár nem meglepő módon egy teljesen kicsavart logika mentén működik. Nem betegségeket gyógyítanak, hanem betegségeket kreálnak. Nem beteg emberekből csinálnak egészséges embereket, hanem egészséges emberekből beteg embereket - állítja több orvos, akik korábban szintén a rendszer részei voltak.

Az egészségügy belső kollektív "elméje", eszmerendszere már régen megbomlott, és mára már csak a kapzsiság, és a még több profit hajtja.

Az egész egy olyan riasztó körforgás, mely alapjaiban változtatja meg az emberek egészséghez való hozzáállását, mivel napjainkban már egyre tudatosabbak, és egyre többen háborodnak fel az ellen, amit a gyógyszeripar és az onkológia lassan nyíltan csinál velünk.

Az embereknek ugyanis szándékosan adnak olyan gyógyszereket, melyeknek komoly mellékhatásai vannak.

Sokszor lőnek mellé, ezen mellé lövések egy része pedig igen is, szándékos. Nem csak arról van szó, hogy az ember költse a pénzét, és rengeteg lóvét gomboljanak le a betegekről, hanem arról is, hogy az egészséges embereket tegyék beteggé.

Egyre több a gyógyszermérgezéses eset, noha egyre nagyobb mértékben vagyunk tudatosak. Ez hogy van akkor mégis?

Hát úgy, hogy egyre több a gyógyszerek különféle mellékhatása, és az orvosok egyre felelőtlenebbül írják fel ezeket a gyógyszereket. gyakorlatilag az egészségügy túladagoltatja a termékeit, hogy utána már ne csak az alap problémára - amivel hozzájuk fordultunk - szedjünk különféle pirulákat.

Az itt leírtak mind bizonyítékokkal és dokumentumokkal alátámasztott tények, nem pedig képzelgő emberek képzetei.

Megdöbbentően gonosz módon zajlik ma az emberek kezelése. A gyógyszeres túladagolások, és a gyógyszerekkel kapcsolatos halálozások száma évről-évre egyre magasabb, holott állítólag a tudatosság is egyre magasabb szinten van bennünk.

De akkor mégis hol hibázunk? Hát persze, hogy ott, hogy mindig bedőlünk a reklámiparnak, és a reklámok által állított dolgoknak.

Nem véletlen, hogy manapság szinte minden második reklám gyógyszerreklám. Ez a gyógyszerlobbi egyik legnagyobb felülete, ahol hozzánk, fogyasztókhoz, megbetegítendő egészséges emberekhez tudnak szólni.

Ma már készülnek olyan felháborító reklámok Amerikában, melyek azt sugallják nekünk, hogy egyes készítményeket jóval a megbetegedés előtt szedjünk. Csak úgy. ha véletlenül betegek lennénk, ne legyünk olyan hosszú ideig azok, vagy kisebb mértékben.

Mindezért mi naponta szedjünk be egy olyan pirulát, aminek az eredete enyhén szólva megkérőjelezhető, és nem s természetes, a szervezetben nincs helye.

Mindezek után talán már nem is kérdés, mire játszik a gyógyszeripar: hogy már egészségesen is pirulákat szedjünk, melyeket ŐK készítenek…

OSZD MEG másokkal is!

egészség egészség megelőzés egészségügy gógyszeripar gyógyzermaffia


Megtekintések száma: 72906

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet