Gyomorforgató világrekord: a nő, aki ki tudja ugrasztani a szemgolyóit!

2016. október 25., kedd




Kim Goodman neve talán ismerős lehet egyeseknek. Ő az a nő, aki világrekordot döntött, ugyanis ő tudja a legjobban kiugrasztania a szemgolyóit a bolygón. Vigyázat, sokkoló képek, következnek, a bátrabbaknak pedig videót is mutatunk!

A Chicagoban élő hölgy olyan képesség, és világrekord tulajdonosa, melynél nem sok gyomorforgatóbb létezik a világon.

A nő ugyanis képes kiugrasztani a szemét. Vagy kimereszteni, ki hogyan hívja, bár esetében valószínűleg sokkal találóbb a kiugrasztás szó, mivel a szemeit képes 12 milliméterig „kitolni”.

A látvány enyhén szólva is sokkoló. ha éjszaka épp a kiugrasztott szemű Kim Goodmannel találkoznánk, bizonyára maradandó lelki sérüléseket szenvednénk.

Nem csak undorító, de még ijesztő is. A nő már fiatalabb korától kezdve felfigyelt szokatlan képességére. Eleinte akkor tűnt fel a családjának a dolog, mikor a nő ideges volt, nagyon kimeresztette a szemeit.

Állítólag egy baleset is rásegített a felfedezésre, a nőt ugyanis egyszer jól fejbe vágták egy hoki maszkkal.

Később már szándékosan próbálgatta ezt, és kiderült, hogy egy egyedülálló dologra képes. Ugyanis 12 millimétert tudja előre ugrasztani a szemeit, amire senki más nem képes a Földön.

A nő rekordja egyébként pontosan 1, 20 centi, amit 2007-ben mértek le Törökországban.

Különböző műsorokban mutatta meg elképesztő, és nagyon bizarr tálentumát, az egyik ilyen műsorból láthattok jelenetet, de előre szólunk, csak erős idegzetűeknek ajánlott a videó megtekintése!

hihetetlen bizarr hihetetlen emberek rekord világrekord


Megtekintések száma: 126382





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet