Ha ez igaz, akkor ez lehet a NASA legnagyobb hazugsága a világ felé!

2017. május 7., vasárnap




Egy eltitkolt űrprogram megdöbbentő részletei kerültek napvilágra.

Olyan videó látott napvilágot, ami alapjaiban hazudtolhatja meg azt, amit a NASA eddig mondott nekünk az űrutazásról, és arról, hogy az emberiség hol tart más bolygók meghódításában.

Ugyanis ha igaz az, amit itt lentebb ismertetni fogunk, az a NASA részéről az évszázad hazugsága, és teljesen elhiteltelenítheti az amerikai űrügynökséget.

Arról van szó, hogy olyan információk kerültek napvilágra, melyek egyértelműen bizonyíthatják azt, hogy a NASA már 1973-ban járhatott a Marson.

Igen, jól olvastad. Ember járt a Marson. Ráadásul nem először.

Érdekes módon a dolgot teljesen jól összefügg azzal a korábban napvilágot látott videóval melyen egy 1962-ben végrehajtott, nemzetközi sikeres Mars-misszió leszállása látható.

Külön érdekes, hogy ez előbbi felvétel végén egy ismeretlen földben mozgó feletetően féregszerű élőlényre bukkannak, ám a videó megszakad, mielőtt bármi kiderült volna.

A videó már akkoriban is azt feltételezte, hogy az amerikaiak a kínaiakkal és az oroszokkal közösen fejlesztettek ki egy technológiát arra, hogy embert juttassanak közös erővel a Marsra.

Egy újabb videó is felkerült az internetre. Egyes információk szerint az eredeti verzió a pletykák szerint mintegy 40 perces… A kiszivárgott információk szerint ez volt a második emberes Mars expedíció a RedSun Project keretein belül, ami 1973 augusztus 28-án érte el a bolygót.

Elliot See parancsnok, William. B. Rutledge Pilóta, és Vladimir Ilyushin voltak a legénység tagjai a napvilágot látott titkos iratok szerint.

1970-ben zajlott le a legnagyobb titokban az Edwin Buzz Aldrin által vezényelt kísérleti küldetés.

Sokan úgy vélik, hogy a lenti felvétel eredeti, még a komoly szakemberek is - akik értenek az űrutazáshoz, lévén, hogy bennfentesek.

Egyes összeesküvés elméletek szerint már évtizedek óta amerikai bázisok vannak a Marson, és nagyban folyik a nyersanyagok kitermelése és a harc olyan őslakosokkal, akik kezdetektől jelen vannak a Marson.

Ezek olyan rovar, és féregszerű lények, melyek minden élő organizmust megtámadnak, és ellenségesen lépnek fel minden idegen életformát illetően. Ez lehet az oka annak is, hogy a NASA-n kívül még senki sem tudott leszállni, és megvetni magát a Marson.

Korábban az ESA és más nemzetek erre tett törekvései rejtélyes módon mindig kudarcba fulladtak...

A különös Mars-videó már évek óta terjed az interneten és természetesen a NASA is felfigyelt rá. 2009-ben elkészítették a film leleplező verzióját is, azt állítva, hogy az egész kamu.

Azonban az ufó hívőket ez nem győzte meg,és szerintük csak szándékos eltusolás folyik az ügyben, hogy ne derüljön ki több kínos dolog az amúgy is hitelét vesztett NASA-ra nézve.

A teljes igazságot csak a bennfenntesek tudják, de ők nem mernek beszélni, és ha valaki kiáll akár névtelenül is a nagy nyilvánosság elé, arra hamar rájönnek, és lecsapnak rá a fekete ruhások...

OSZD MEG másokkal is!

idegen mars marskutatás nasa idegenek összeesküvés élet a marson űrkutatás


Megtekintések száma: 78853





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet