Ha ez igaz, átírhatja a tudomány történetét: a NASA titokzatos rádiójeleket fogott a Föld mélyéből?

2023. június 17., szombat




Állítólag az űrügynökség titokban már dekódolta az adást, mely a Föld belsejében élő titkos civilizációtól érkezett.

A NASA az elmúlt hónapokban titokban olyan üzenetet dekódolt, mely világtörténelmi jelentőséggel bír. Bizonyítja ugyanis, hogy a Földünk belsejében él egy másik civilizáció rajtunk kívül, a tudtunk nélkül.

Merész elképzelés, de a teória már évszázadok óta létezik, és rengeteg híve van, ráadásul akad néhány bizonyíték is, mely alátámasztani látszik a belső Földben élő elveszett világ létezését.

Az Európát behálózó ősi alagútrendszer riasztó útvesztőinek néhánya képes levezetni egészen a bolygó legbelsejébe, ahol egy új, eddig soha nem látott világ vár ránk.

Ezekről a régi alagútrendszerekről már évszázadok, sőt évezredek óta tudnak. Egyesek háborúkat nyertek meg azzal, hogy váratlanul eltűntek a hadtestek az egyik alagútban, majd hirtelen, már az ellenfél felségterületén bukkantak fel meglepetésszerűen.

Az elmúlt években rengeteg alkalommal foglalkozott a média azzal a globális és egyre riasztóbb jelenséggel, miszerint

ismeretlen eredetű hummogó, máskor zümmögő fémes hangokat hallani világszerte.

Ezekről a hangokról már mi is többször beszámoltunk. Született rá ugyan természetes magyarázat, mely a földkéreg lemezeinek elmozdulásával magyarázza a rezgő hangot, azonban ez végül azóta sem nyert bizonyítást.

Sőt, a hang forrását még ez esetben is meg lehetne határozni, de a kutatók egyszerűen képtelenek meghatározni a forrást.

Mások a végítélet harsonáinak hiszik, és szerintük a hang forrása a mennyből jön, egy másik dimenzióból, ezért nem sikerül meghatározni, honnan is szólnak a zajok.

Felmerült már többekben az, hogy az sem kizárt, hogy a Föld belsejében élő civilizáció zajai hallatszanak át mintegy egyhangú morajként a mi világunkba.

Talán az sem elképzelhetetlen, hogy a belső Föld népe óriási fúrószerkezetekkel tartanak a felszín felé, és ez okozza a riasztó fémes búgásokat, melyet egyes kutatók a földkéreg elcsúszásának hisznek.

Egyre több a természeti katasztrófa, földrengés

Sokan észrevették, hogy az elmúlt években megszaporodtak a különféle természeti kataklizmák. A földrengések és óriási cunamik egyre gyakoribbak, ahogy a vulkánkitörések száma is megsokszorozódott.

Ez nem véletlen, ez is a folyamatos fúrásnak az eredménye, ami az odalenn élő civilizáció végez, miközben lassan próbálják elérni a bolygó felszínét.

Emiatt mozognak a földkéreg lemezei. Egyre gyakoribb a teljesen váratlan, minden ok nélküli eltolódás. Egy olyan geológiai folyamat vette kezdetét, melyre nincs magyarázat.

Rádiójelek egy másik civilizációtól

A NASA az elmúlt hónapokban titkos rádiójeleket érzékelt a Föld mélyéből. Eleinte természetes jelnek vélték, és azt feltételezték, hogy talán a Föld magjából érkező vibrálás hatása.

Később azonban a jelet szekvenciánként megvizsgálták, és arra jutottak, hogy ez minden bizonnyal mesterségesen előállított rádiójel.

Egy feltehetőleg nagyon magas fejlettségi szinten álló civilizációtól érkezhetett, több száz kilométer mélyről.

Nem kétség, hogy valami, vagy valakik kommunikálni próbálnak velünk. – nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő NASA szakember.

Bármi is legyen, megvannak a szükséges technológiai vívmányai hozzá, hogy képes legyen több száz kilométer tömör sziklán és olvadt kőzeten átsugározni a jelet.

A források szerint először a Föld körül keringő szondák észlelték a földkéreg alól érkező jeleket. Kiderült az is, hogy a sugárzás már régóta folyamatosan ismétlődik.

Később már földi mérőállomásokon is tapasztalták a jelet, ám sokkal rosszabb minőségben, egyesek szerint emiatt is történhetett, hogy nem vettük eddig észre a ki tudja hány éve, vagy évtizede nekünk szegezett üzenetet.

A jeleket a NASA jobban is megvizsgálta, sőt megpróbálta dekódolni, hogy mit is tartalmaz az üzenet. Megfejtették, hogy bonyolult matematikai kódja van, ezért feltehetőleg magasabb intelligenciával rendelkezik a civilizáció, aki küldte, mint a miénk.

A NASA tudósainak komolyan feladta a leckét az üzenet dekódolása, ám végül sikerült, azonban sem az üzenet tartalmát, sem magának a rádiójelnek a fogadásának a tényét nem közölték a világgal.

Az üzenet jellegéből adódóan – vagy más miatt – olyannyira tartanak a szivárogtatástól, hogy a névtelenséget kérő NASA szakember is csak annyit mondott, hogy nem hozzák nyilvánosságra az üzenetet, mert az rengeteg összeesküvés elmélethez vezethet, és idő előtt rossz következtethetést vonhatunk le.

Hogy ez mit jelent pontosan, azt nem tudni, de a találgatások azonnal megindultak. Sokak szerint a rádiójel fenyegető szándékú, és a belső világban élők veszélyt jelentenek ránk nézve, ha egyszer elérik majd a felszínt.

És hogy miért nem az alagutakon át jönnek? Az alagutak nagy része már beomlott, ráadásul a nagy harci gépek, eszközök és szerkezetek nem férnek át rajta, akárcsak a hadsereg.

A Bibliában is megemlítik ezt a napot, mint azt a napot, amikor a bíró eljön ítélni élőket és holtakat. A holtak pedig feltámadnak. Ez azét érdekes információ, mert az emberiség a holtakat a föld alá temeti.

Mi van, ha ez csak egy szimbolikus megfogalmazás, és valójában a Föld belsejében élő civilizáció eljöveteléről ír?

Ez persze csak egy lehetséges interpretáció, az igazság csak akkor derül ki, ha eljön az idő, és tényegesen a felszínre tör az elveszett világ.

Mindenki arra számít, hogy emberszerű civilizáció él a belső Földben. Ez azonban nem ennyire egyértelmű. Egyes információk ugyanis arról szólnak, hogy található odalenn is oxigén, és a belső világ ugyanúgy rendelkezik egy belső nappal, saját ökoszisztémával.

Ennek ellenére sem biztos, hogy úgy néznek ki, mint mi. Feltehetőleg jóval magasabbak, hosszú, keskeny végtagokkal rendelkeznek, és nem bírják a napot. A belső nap ugyanis kisebb fényerővel és energiával rendelkezik, mint a mi napunk.

Egyes más elmélet pedig arra utalnak, hogy lehet, hogy odalenn nincsen semmi. Sem oxigén, sem pedig fény, de a belső Föld civilizációja mégis alkalmazkodott a mostoha körülményekhez.

Ha ez így van, akkor nem oxigént lélegeznek, és nincsenek szemeik sem, vagy pedig teljesen vakok, és egyéb érzékszerveik segítségével érzékelik a külvilágot.

A NASA forrás szerint még nem sikerült meghatározni a földalatti világ pontos helyét, sem azt, hogy honnan sugározzák a jelet, csupán abban biztosak, hogy a földkéreg alól jön, és mesterséges, ráadásul dekódolva egy értelmes üzenetet tartalmaz.

Jelenleg a NASA titkos akciók keretében monitorozza a belső Föld civilizációja által sugárzott jeleket, melyeket a földkérgen átjutva, az űrbe sugározva a műholdakkal fognak fel, és próbálnak értelmezni.

Ha bebizonyosodik, hogy valóban létezik ez a civilizáció, az a világtörténelem legnagyobb felfedezése lenne. Kiderülne, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben, ráadásul a megoldást nem a csillagok között kellett keresnünk, hanem itt a Földön.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély rejtélyek nasa összeesküvés bizarr belső föld agartha


Megtekintések száma: 103972





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet