Ha ez igaz, kegyetlen világ vár a sofőrökre! Íme, a tervezet listája!

2017. július 27., csütörtök




Tilos lesz jelezni egymásnak a traffipaxot. Ez csak egy a megdöbbentő és vérlázító, a tervek szerint 2018-tól bevezetendő szabályozásból.

2018-ban fordulópontra érkezhet valami. Ugyanis az ország újabb sarcot akar bevezetni, méghozzá a legbizarrabb formákban. Az autósok életét ezek jelentősen meg fogják keseríteni.

Ha igaz az alábbi hír, akkor többek között tilos lesz azt jelezni egymásnak az úton, hogy traffipax van valahol a közelben. Hogy ezt hogy ellenőrzik majd, azt lentebb leírjuk.

"Akinek autója van, annak pénz is kell, hogy legyen!"

Az egész erre az aljas és számító mondatra épül, ugyanis a rend őrei ahelyett, hogy a bűnelkövetések csökkentésében, a gyilkosok és erőszakolók elkapásában jeleskednének ennyire, szemmel láthatóan továbbra is az autósok vegzálásáért kapnák meg a csillagos ötöst.

Hogy mi lesz még a várhatóan 2018-tól bevezetendő tervezetben? Itt a lista:

Tilos jelezni egymásnak a traffipaxot!

Ezt állítólag egy kormánytag mesélte el, hogy ilyet tervez jövőre a kormány. Komoly probléma volt mindig is, hogy akárhová álltak ki mérni, 15 perc múlva már nem volt értelme, mivel az autósok egymásnak jelzik a traffipaxot.

Ez veszteség, nem lehet elérni a büntetési rátát, magyarán kiesés a "büdzsében".

A mesterséges intelligenciát hívják segítségül, dupla kamerarendszer lesz kiépítve számos főúton, és autópályán, így ha a sofőr jelez a másiknak, azt az ellen kamera rögzíti, ami ugyan nem rögzít sebességet, de a sofőr fény, és karjelzését HD minőségben veszi fel.

Forrás: police.hu

A mesterséges intelligenciát hívják segítségül, dupla kamerarendszer lesz kiépítve számos főúton, és autópályán, így ha a sofőr jelez a másiknak, azt az ellen kamera rögzíti, ami ugyan nem rögzít sebességet, de a sofőr fény, és karjelzését HD minőségben veszi fel.

A Stoppolás is tilos lesz.

Nem fogod kitalálni, hogy ezt mivel indokolták. Szerintük a stopposok veszélyt jelentenek a közlekedésre. Erre a célra civil személyautókat kaphatnak a hatóságok, Ők maguk veszik fel a stopposokat, és fuvar végén vastagabb csekket kaphat a stoppos, mint amennyibe taxival került volna az út. Állítólag a bevándorlók kiszűrése lehet a cél ezzel az egésszel.

Tilos lesz enni vagy inni a kocsiban

Azzal indokolták, hogy balesetveszélyes, hiszen ha mobilozni is az, akkor enni és inni is az. A vezetés közbeni étkezés szabályainak tervezete még egyeztetés alatt van, de még idén napirendre kerül, azonban nem kell félni, sietnek majd a belső források szerint.

Némelyik pontja igen felháborító a tervezetnek, és csak remélni merjük, hogy nem igazak a fent leírtak, és sosem valósulnak meg. Azonban a napjaink helyzeteit elnézve nem lepődnénk meg, ha egyszer életbe lépnének...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr magyar botrány magyraország


Megtekintések száma: 64414





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet