Ha ezt kipróbálod, akkor áthatolhatatlan lesz az immunrendszered!

2017. november 14., kedd




Ezt az 5 ütős természetes csodaszert alkalmazd, és nem lesz betegség, ami képes lesz ledönteni!

Télen és nyáron is rendkívüli erőpróbáknak van kitéve a szervezetünk, és időnként rés keletkezhet a pajzson.

Ilyenkor pedig a szervezetünk veszítve erejéből megbetegszik.

De vajon hogyan vértezhetjük fel egy olyan áthatolhatatlan védelmi rendszerrel, ami megóv minket egész évben a különféle betegségektől?

Ha betartod az alábbi szabályokat, és rendszeresen fogyasztod ezt az 5 zöldséget és gyümölcsöt, akkor jó esélyed van rá, hogy az immunrendszered áthatolhatatlan lesz.

A gránátalma például enyhén fanyar ízével sokak kedvence. Azt kevesen tudják, hogy rengeteg benne a különféle tápanyag. Nem csak antibakteriális, de gyulladáscsökkentő hatása is van.

A csicsóka pedig az emberi bélflórára van jótékony hatással, mivel a különféle gyomorpanaszokat képes enyhíteni, vagy akár meg is szüntetni.

A klementin is egy igazi immunrendszer-bomba: megvédi a szervezetünk a szezonális betegségektől. Itt az idő, hogy minél többet együnk belőle, annál is inkább, mert így a C-vitamin készletünket is fel tudjuk tölteni.

A kiwi a magas rosttartalommal szabályozza a vércukorszintet, és mivel sok benne a C-vitamin, segít megelőzni a meghűléses betegségek nagyrészét.

Végezetül érdemes még beiktatni a póréhagymát is az étrendünkbe, mert igen erős antioxidáns, így maximális védelmet nyújt a káros szabadgyökök ellen. Magas a tápanyag-, és a vitamintartalma.

OSZD MEG másokkal is! 

egészség egészség megelőzés gyógynövények természetes remediák


Megtekintések száma: 161004





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet