Ha végig nézed ezt a videót egy hivatalos világrekord állításáról, nem fogsz magadhoz térni az izgalomtól!

2016. november 3., csütörtök




Elképesztően ijesztő és egyben izgalmas világrekordot állított fel még 2014-ben két fiatalember. Két indiai férfi egy olyan produkciót hajtott ugyanis végre, ahol az egyik kifekszik, kókuszdiókkal tették körbe, majd a másiknak bekötött szemmel, találomra kellett azokat kalapáccsal szétvernie! Nézd meg a videót, garantáltan végig fogod izgulni!

Az emberi hülyeség határtalan. Karamjit Singh és Kawaljit Singh peformansza valóban az őrület határát súrolja, mert épeszű ember nem talál ki ilyet.

A két férfi ugyanis egy sokkoló világrekordot szeretett volna felállítani, ami sikerült is nekik. Hivatalosan 2014. július 25-én állították fel a rekordot, egy nagyon egyedi és feszültségektől nem mentes show keretében.

Az egyikük ugyanis lefeküdt a földre, majd a segédek körbetették őt kókuszdióval mindenhol, a fejénél, a lábaknál, a karoknál.

Ezután a másik férfinek port szórtak a szemére és még mindennek tetejében be is kötözték, hogy semmit se lásson, majd kezébe nyomtak egy kalapácsot.

A feladat egyértelmű volt: kalapáccsal, találomra verje szét az összes kókuszdiót, de úgy, hogy nem töri ripityára barátja csontjait.

Már az első csapásoknál összerezzen az ember, annyira borzasztó végignézni. Szinte várj az ember hogy mikor hibázik a férfi, és mikor ordít fel a fájdalomtól a másik.

A feszültség teljes másodperceken még a közönség is alig tudta végignézni, annyira sokkoló és izgalmas volt.

A világrekord felállítása végül sikeres volt, és a lent fekvő úrnak sem görbült egy haja szála sem. Pedig a videó kezdetén még nem vettünk volna erre mérget.

Ha szeretnél néhány percen át nagyon izgulni, hogy aztán a kalapáló szíved majd kiugorjon a helyéről, akkor ne hagyd ki a ezt a videót, és nézd meg!

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen emberek rekord világrekord


Megtekintések száma: 154724





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet