HAARP, Chemtrail: a klímaváltozás ellen titokban bevetett időjárás fegyverek okozzák a felmelegedést?

2019. december 4., szerda




A mai modern technológia és a titokban végzett kísérletek lehetnek az okozói a klímaváltozásnak, vagy legalbábis sokat rontanak a helyzeten.

A Wired riportjában szereplő svájci Zermatt Bergbahnen síparadicsomban például egy Hócsináló (Snowmaker) nevű, 30 tonnás óriást járatnak éjjel-nappal, napi 1900 tonna havat gyártva, amit úgy hordanak fel a hegyre hóláncos járművekkel. 

A svájci Alpokban található helyszínen mért hó mélysége ma 40 százalékkal alacsonyabb az 1909 és 1988 közötti periódus átlagértékénél.

„Tíz-húsz évvel ezelőtt mindig meg lehetett jósolni előre a természetes hóesést, ami rendszerint november közepén, december elején kezdődött. Most ez teljesen kiszámíthatatlan” – mondta a svájci intézmény szóvivője.

A chemtrail állítólag azért lett kitalálva, hogy az időjárást befolyásolni tudják.

Repülőgépekből szórták globális szinten a vegyi permetet.

A kísérlet aztán teljesen elszabadult.

Az Environmental Research Letters folyóirat egyik tavalyi tanulmánya szerint 2050-ig bezárólag még inkább fokozódnak a városokat sújtó hőhullámok:

Dél-Európában a gyakoriság, Közép-Európában viszont a hőmérséklet növekszik majd. Kánikulák idején akár 8-14 fokkal is melegebb lehet majd a levegő a városokban, mint a hőhullámok közötti nyári napokon, így a légkondicionáló berendezések használata is egyre indokoltabbá válik.

Bár alternatív megoldások már építészeti, urbanisztikai és technológiai értelemben is léteznek, a Nemzetközi Energiaügynökség számításai szerint 2050-re így is 5,6 milliárdra emelkedhet a klimatizált épületek száma a jelenlegi 1,6 milliárdról, miközben a szektor jelenleg egymilliárd tonnás éves szén-dioxid-kibocsátása is minimum megduplázódik – a növekedést csupán a zöld energiát hasznosító berendezések lassítják.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány haarp chemtrail


Megtekintések száma: 40884





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet