HAARP: időjárás módosítva: az ionoszféra roncsolása zajlik évtizedek óta!

2022. június 29., szerda




A légierő már korábban nyilatkozatban ismerte el, hogy tényleg módosítják az időjárást. Arról azonban nem szóltak, hogy ez a Föld végét jelentheti.

Ma már szinte nyílt titok, hogy az, amit a HAARP összeesküvésként kezeltek az elmúlt évtizedekben, bő egy évtizedben, az maga a valóság.

Arról mag a kormányzat, és annak egyes tisztségviselői nyilatkoztak sokat mondó beszédiekben.

David Walker, az amerikai légierő helyettes titkára tudományos és technológiai ügyekben, mindenkit meglepett nyílt válaszával, amikor Lisa Murkowski a Gakonaban található 300 millió dolláros Magas Frekvenciás Program az Auróra Kutatására, azaz a HAARP felszámolásáról kérdezte.

Walker elmondta, hogy ez „nem egy olyan terület, amire a jövőben szükségünk lesz,” ezért a légierő forrásainak felhasználása szempontjából nem lenne okos döntés fenntartani a HAARP-ot.

„Más módszerek felé tartunk az ionoszféra kezelésére, márpedig a HAARP-ot pontosan erre tervezték,” mondta.

„Azért készült, hogy általa energiát juttathassunk be az ionoszférába és ezzel irányítani tudjuk. Ez a munka már befejeződött.”

Ez pedig beláthatatlan károkat okozhat majd a Földbolygó számára. Ezt azonban soha nem ismerték el, és nem is fogják elismerni.

Az ionoszféra módosításának célja már több évtizede ki van tűzve, és mivel sikeresen végre tudták hajtani ezt, hatalmas kontrollt kaptak a globális éghajlat irányítása felett.

Vagyis bárhol a Földön hurrikánokat tudnak gerjeszteni, földrengéseket tudnak előidézni, vagy ha éppen arról van szó, akkor szárazságot…

Ezzel nemzeteket, komplett rérigókat tehetnek mezőgazdaságilag tönkre.

Jól látszik, hogy nem éri meg a háttérhatalmi szerveknek feladni a titkos projektet, mellyel az USA újra a világ vezető szerepét tölthetné be hamarosan.

Kína aggasztóan közel jár mind gazdasági, mint egyéb mutatókban, éppen ezért 2017 őszén egy főpróbát végeztek az amerikai partok mentén.

Hurrikánokat generáltak, méghozzá zsinórban egymás után – állítja egy bennfentes.

A járulékos veszteségek nem érdekelték őket, illetve próbáltak amúgy is mérsékelten pusztító hurrikánokat „kreálni”. Azt vizsgálták, milyen hatása van az infrastruktúrára azokon a területeken, és mennyire működik jól élesben az, ha egymás utáni természeti csapásokat generálnak.

Annak idején a nagy Japán földrengést 2011-ben szintén egy főpróbának készítettek elő, azonban nem számoltak a fukusimai erőmű váratlan meghibásodásával és atomkatasztrófájával.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy 2018 után Kína lesz a lehetséges vad a HAARP időjárás-fegyver célkeresztjében… érdemes lesz figyelni az elkövetkező évek természeti csapásait és extrém időjárását majd a távolkeleti országban.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés haarp titkos programok chemtrail


Megtekintések száma: 98673





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet