Hajmeresztő, ahogy ez két fiatal ücsörög Dubai második legmagasabb tornyának legtetején

2016. december 29., csütörtök




Oleg és barátja nyugodtan merengve réved bele Dubai lenyűgöző látképébe, de csak miután ugrott egy hátra szaltót 414 méter magasban!

Egyesekre nem hat a tériszony. Sőt, szemmel láthatóan maga a félelem sem. Az ilyen embereket látva gyakran elgondolkodik az ember azon, hogy éreznek-e egyáltalán bármit is a halállal kapcsolatban, vagy csak játszva dacolnak vele?

Oleg, és barátja hobbija olyan hobbi, melyet csak kevesen választanának. Konkrétan több száz méteres felhőkarcolók tetejére másznak fel a puszta látvány, és egy kis vagányság, no meg némi testedzés gyanánt.

Oleg még egy ijesztő hátra szaltót is dob, miközben egy 414 méter magas épületen áll, egy keskeny kis betonpanelen.

Egyetlen rossz mozdulat kellett volna ahhoz, hogy már csak történelem legyen belőle, ő azonban szinte belenevet ilyenkor a halál arcába, és még magasabbra mászik.

A videó végén társával együtt még Dubaii második legmagasabb tornyára is felmászik, majd a vékonyka korlátra leülve a távolba mered, ahol a város lélegzetelállító látképe terül el előtte.

Ezt az épületet csak a Burj Khalifa előzi meg, mely 828 méter magas. Mielőtt őrültnek gondolnánk az ilyen embereket, mint Oleg, gondoljunk arra, hogy bár nap, mint nap az életével játszik, valójában ő az, aki igazán él.

És ő az, aki ezt az elképesztő látványt élőben átélte, ami igazán egyedülállóvá teszi a világon.

Ha tetszett? OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen ijesztő durva


Megtekintések száma: 19880





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet