Halál utáni élet: hátborzongató eredményekre jutottak a tudósok: megvan a lélek nyoma?

2022. december 28., szerda




Hamarosan megfejthetjük, mi van odaát! A kvantumfizika szerint egy másik valóság várhat ránk a halálunk után…

Döbbenetes eredményeket tudnak felmutatni ma a halál utáni pillanatokat kutató szakemberek, akik am közzétett eredményeken először teljesen elképedtek.

Úgy néz ki, hogy éveken belül megfejhetjük, hogy mi vár ránk a „túlvilágon”, és hogy hogyan is néz ki egyáltalán maga a halál.

Egyre több tudományos bizonyíték áll rendelkezésre azzal kapcsolatban, hogy az emberi öntudat nem azonnal huny ki a szív leállását követően. De mi történik a testtel és az aggyal, pillanatokkal az után, hogy leáll a szív működése?

Ezt korábban senki sem tudta, és még csak nem is sejtették. ma már azonban egyre több fogalmunk van róla.

A kvantumfizika egyre nagyobb megismerésével feltárulnak olyan jelenségek és folyamatok, melyek magyarázatot adhatnak a túlvilágra.

Vagyis ez a hely tényleg létezhet, és sok szakértő szerint egy másik valóságról beszélhetünk, amibe az emberi tudat átkerül a halálunkkor.

Vagyis a halál nem más, mint egyillúzió ilyen tekintetben.

Egy folyamat. Egy olyan folyamat, mely nem végleges, ás csak egy átmenetet képez.

Kilépő a mi világunkból, belépő egy másik világba. Sokak szerint olyan, mint a születés. Amikor az anyaméhben vagyunk, félünk a külső világtól, ismeretlen a számunkra, és nem tudjuk, mi fog történni, ha átlépünk.

Amikor véget ér az anyaméhben töltött életünk, a való világban születünk újjá. Sokan ehhez hasonlítják a halált is.

A szív megállását követően az agy vérellátása megszűnik, ennek nyomán pedig az agyfunkciók szinte azonnal leállnak. „Minden agytörzsi reflex elveszik – a garati, a nyelési, a szemhéjzárási reflexek mindegyike. - állítják a szakemberek.

Azonban érdekes módon a szív halálát követően az agyunkban egyes sejtfolyamatok még hosszú órákig zajlanak, mintha mi sem történt volna.

Mintha a szervezet és a lélek tényleg előkészülne valamire: a test elhagyására. Ezen a felismerésen teljesen ledöbbentek az orvosok.

A halál beálltának perceiben az agyi aktivitás ugyanis ugrásszerűen megnő. 2013-ban például a kutatók kilenc patkány esetében idéztek elő hirtelen szívhalált, miközben a rágcsálók agyát EEG készülékkel figyelték.

Nagyjából 30 másodperccel a szív leállása után olyan agyi aktivitási mintázatot sikerült megfigyelni az állatoknál, amilyet csak az aktív, élő agy képes generálni.

Mindez nem lehet véletlen. Léteznek folyamatok, melyeket még csak most ismerünk meg, de közelebb vihetnek minket a halál folyamatának megismeréséhez, és akár a túlvilág "kapujához is".

OSZD MEG másokkal is!

paranormál szellemek hihetetlen rejtélyek túlvilág bizarr lélek


Megtekintések száma: 275782





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet