Halálközeli élménye volt, és szuperképességei vannak - állítja egy nő!

2022. február 21., hétfő




A fiatal Kaden olyan elképesztő dolgokat állít, amit nagyon nehéz elhinni. Szerinte ugyanis a paranormális világ nem csak, hogy létezik, de ki is hata mi világunkra. Mi több, kihat az elménkre, és az erőnkre is.

A nő azt állítja, hogy 15 évvel ezelőtt történt vele a mindent megváltoztató esemény.

Egy halálközeli élményben volt része, mely során pár percre meg is halt. Ugyanúgy felülről látta a testét, mint más bezsámolók szemtanúi, és mielőtt visszatért volna az életbe, egy hatalmas, fényő végű alagutat is megpillantott.

Amikor visszatért a halálból, minden megváltozott.

Elmondása szerint bármilyen idegen nyelvet megért, képes meglátni mások lelkét, röntgenlátással bír, melynek köszönhetően sötétben látja, ha van valakinek törött csontja, vagy implantátuma.

Ezen képességeivel egy 24 éves fiatalabb partnere traumáit is sikerült felszínre hoznia. Ugyanis őt gyerekkorában molesztálták...

Azonban Kaden partnerének szülei egészen mást állítanak. Szerintük nincs itt szó semmilyen paranormális jelenségről, sem pedig szuperképességekről, csak arról, hogy a lány módszeresen megpróbálja ellenük hangolnia a férfit.

Sokat mond az, hogy a tévépszichiáter Dr. Phil talkshow-jában semmit sem tudott megmutatni kepésségeiből.

Kaden azzal védekezett, hogy a felvétel és az ellenséges tekintetek miatt túl nagy rajta a nyomás, de ezt aligha hiszi el neki bárki is. Az eset azért tragikus, mert ezzel sokak szerint aláássa más valódi médiumok hitelét is.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál érdekes hihetetlen


Megtekintések száma: 133385





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet