Halálos gyilkos leselkedik az emberiségre: eddig el volt zárva a világ elől... MOSTANÁIG!

2022. augusztus 26., péntek




Komolyan fel kell kötnie a gatyáját a világnak, ha ez megtörténik...

Egyre több kutató van azon az állásponton, hogy egy rendkívüli eseményre kellene felkészülnie az egész bolygónak. Egy olyan dologra, mely nem az űrből leselkedik ránk, hanem végig itt volt a Földön.

Velünk, sok ezer éven árt. Egy csendes, nagyon apró gyilkos, melyet a Föld a mélyébe zárt, a jégpáncél alá.

Azonban a globális felmelegedéssel minden megváltozhat...

A kutatók szerint az örök fagy olvadása veszélyes kórokozók elterjedésével járhat. Az éghajlatváltozással foglalkozó kormányközi bizottság becslése szerint a permafrost (állandó fagy) területe 20-35 %-ot csökkenhet 2050-re.

Az évtizedek óta fagyott mikrobák kiolvadása több halálos, állatokat fenyegető járvány kitöréséért és legalább egy emberi halálesetért okolhatók az utóbbi években.

2016 nyarán egy 12 éves orosz fiú halt meg anthraxban, amelyről úgy gondolják, hogy egy kiolvadt rénszarvas teteméről származott.

A távoli észak-oroszországi régióban további 90 lakos kórházba került a betegség miatt.

Vannak arra utaló jelek, hogy a neandervölgyiek és a denizovánok Észak-Szibériában telepedtek le, és őket is különböző vírusos betegségek gyötörték, amelyek közül néhányat ismerünk.

Vagyis nagyon komoly a baj és egy igazi veszély forrással van dolgunk, amit hajlamosak lehettünk eddig elbagatellizálni, de ezt nem tehetjük többé a fajunk fennmaradása érdekében.

Egy orosz tanulmány szerint, melyet 2011-ben publikáltak, 1949 és 1993 között Szibériában számos halálos kimenetelű járvány tört ki. Míg az állatokban diagnosztizált anthrax eseteket Oroszország 28986 településén regisztrálták. Valószínűleg mindegyik a permafrost olvadásnak eredménye.

Ketyeg az óra, és sokak szerint csak idő kérdése, hogy a jég alól egy olyan ősi vírus olvadjon ki, mely egy egész kontinens, vagy rosszabb esetben az emberiség nagy részének kiirtását is képes lenne előidézni...

A jég olvadása következtében a 18. és 19. század halálos fertőzései könnyen visszajöhetnek, különösen azoknak a temetőknek a közelében, ahol ezeknek a fertőzéseknek a áldozatait eltemették.

Erre pedig sem a világ egészségügyi infrastruktúrája, sem az oltóanyag gyárak nincsenek felkészülve.

Vész esetén az emberiség alig 20%-a juthatna időben megfelelő védelemhez az oltások által. És vannak olyan vírustörzsek, amikre a mai napig nincs hatékony gyógymód, arról nem beszélve, hogy ezek az ősi óriásbaktériumok bármikor mutálódhatnak valami sokkal veszedelmesebbé...

OSZD MEG másokkal is!

katasztrófa tudomány gyilkosok vírusok világjárvány kataklizma járványok


Megtekintések száma: 114433





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet