Halott szomszédja szellemalakja tűnt fel a gyermek születésnapján

2016. július 7., csütörtök




Az ijesztő fotó még 2002-ben került napvilágra, azóta sincs rá magyarázat, hogy pontosan mi látható a fényképen, de annyi bizonyos, hogy nem evilági. A család későbbi magánnyomozása azonban hátborzongató dolgokra derített fényt.

Nincs is annál szörnyűbb, ha valaki sehogy sem tud megszabadulni a szomszédjától. Az azonban kifejezetten hátborzongató, ha ez a szomszéd még a halála után sem tesz le az emberről.

A rejtélyes fotót valamikor 2002-ben készítették, és a fotós azt állítja, hogy az unokahúga születésnapján készült fotón feltűnik a néhai szomszéd is. Azonban ez a szomszéd akkorra már rég halott volt...

A fényképet először annak idején a Redditre töltötték fel, mert a család nagyon megijedt, amikor megpillantotta rajta a kísérteties alakot a háttérben.

halott-szomszedja-szelleme-2

Abban reménykedtek, hogy hátha magyarázatot kapnak valakitől a jelenségre, mely megnyugtathatja őket.

Azonban ez nem így volt.

Első ránézésre talán fel sem tűnik, hogy mi nincs rendben a képen. Azonban ha a gyermek mögötti ajtófélfában megbújó túlvilági emberalakot észrevesszük, már nyilvánvalóvá válik minden.

Jól kivehető a riasztó tekintet, mely kibújik a fal mögül, mintha csak a gyereket figyelné.

Azonban nem az e legijesztőbb az egészben, hanem amire a család rájött egy kis nyomozás után.

A család körülbelül 6 hónapja lakhatott a házban, amikor az ominózus fénykép készült. A családfő nem hagyta annyiban a dolgokat, és külön nyomozásba kezdett, hogy kiderítse, ki lehet a fényképen, aki lányát bámulja.

Ki is derített néhány nagyon érdekes dolgot. Mégpedig azt, hogy a házban korábban egy idősebb férfi lakott a házban, aki nem sokkal a család érkezése előtt meghalt.

halott-szomszedja-szelleme

És ez még nem minden. A dolog itt kezdett a család számára igazán hátborzongatóvá válni.

Az apa ugyanis megkereste az elhunyt úr még élő rokonait és fiát, aki felismerte, hogy néhai apja szerepel a fényképen. Ebben biztos volt, felismerte az arcvonásait, sőt még abban is bizonyos volt, hogy a képen látható alak ruházata pont olyan, mint amilyenben apját temették el...

A családban ekkor tudatosult, hogy túlvilági lakótársat, szomszédot kaptak a másvilágról...

paranormál kísértet szellem szellemek kísértetek bizarr ijesztő


Megtekintések száma: 25379





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet