Halott volt, mégis kinyitotta szemeit, és visszatért az életbe: bizarr eset járta be a világot

2019. január 18., péntek




Egy idős nyugdíjas halálának, és feltámadásának riasztó és egyben hihetetlen története.

Sokkolta az internetet egy nagyon idős férfi halála, majd visszatérése az életbe. Az eset nem túl régen történt, méghozzá Kínában. A 75 éves nyugdíjas egyszerűen nem lélegzett tovább.

Fia, Huang Mingquan azonnal látta, hogy a férfi elhunyt. Orvost hívtak, majd megállapították a halálát, és kimérték, hogy nincs pulzusa.

A férfiben egy fikarcnyi élet sem volt, és a teste is kihűlt.

Azonnal meg is kezdték a temetés szervezését, és boncolást sem kértek, mivel Huang apja nagyon idős volt már, és a rokonok is azt mondták, hogy mihamarabb temessék el.

Azonban amikor a test a temetkezési vállalkozónál volt, és jelen volt a szűk családi kör, váratlanul hatalmas csoda történt.

A férfi kinyitotta a szemeit, felült, majd azt kérdezte, hogy:

"Mi történik itt? A temetésemet szervezitek?"

A jelenlévőket valósággal sokkolták a látottak, többen elájultak. Az idős családapa gyerekei azonnal kiemelték őt a koporsóból, és az ágyába cipelték őt, ahol orvosokat hívtak hozzá.

Kiderült, hogy a férfi annyira gyenge és öreg volt már, hogy egyszerűen eszméletét vesztette, és a pulzusát sem tudták normálisan érzékelni, mivel alig volt mérhető.

A teste is kihűlt, de ettől még nem halt meg, viszont semmire sem reagált.

Ez okozhatta együttesen a csodával határos feltámadást, mert az idős úr valójában meg sem halt, noha mindenki azt hitte.

A nyugdíjas férfi még az eset után is nagyon gyenge volt, különféle erősítőket, vitaminokat és gyógyszereket kapott, hogy felépüljön ebből az állapotból.

A családtagok elmondták, bele sem mernek gondolni, mi lett volna, ha tévedésből azelőtt eltemetik, hogy apjuk felkelt volna.

Talán soha nem derült volna ki, hogy ezzel akaratlanul is megölték volna.

Szerencsére az eset jól végződött. A statisztikák szerint egyébként az emberek több mint felének az az egyik rémálma, hogy egy koporsóban ébred, mélyen a föld alatt.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen bizarr


Megtekintések száma: 48243





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet