Hamarosan bejelenthetik az idegenek létezését

2017. március 6., hétfő




A szakértők szerint ez lehet majd a kulcs az emberiség túléléséhez.

Közel állhatunk az idegenek létezésének a bejelentéséhez. Legalábbis erre figyelmeztet Scott C. Waring.

Az utóbbi években egyre növekvő tendenciája volt annak, hogy az emberek idegeneket repülő korongokat, és nem evilági szerkezeteket láttak, és figyeltek meg az égbolton.

Az idegen elrablások száma is csúcsokat döntött: soha ezelőtt 30 év alatt nem raboltak el ennyi embert, mint az elmúlt 5 évben.

Ezek a jelek nem véletlenek, és előrevetítenek egy globális bejelentést, mely az egész világra és így minden emberre hatással lesz majd.

A NASA és más szervek már régóta tudnak az idegenek létezéséről, de egyelőre még nem hozhatták nyilvánosságra bizonyos nem ismert okokból kifolyólag.

Sokak szerint azért, mert az emberiség, és a vallások nem álltak még erre készen, de a jelek azt sugallják, hogy ez a szükséges változás végre lassan végbement a társadalomban.

Éppen ezért elindult a végső felkészítési fázis, és hamarosan bejelentik, hogy nem vagyunk egyedül, és az idegenek már itt vannak a bolygónkon. Ráadásul éppen az idegenek lesznek azok, akik végül megmentik majd az emberiséget.

Vannak olyan vélekedések, amelyek szerint ez a nemzetközileg is igen nagy port kavaró jövőbeli bejelentés egyfajta kényszerből fog születni.

Ugyanis nem - csak - arról van szó, hogy elérkezettnek látják az időt a bejelentésre, hanem az emberiség egy része már nem tudja titokban tartani az idegenek létét.

Régen ugyanis ez jóval könnyebb volt. Akkor még nem volt internet, nem volt ilyen a média. Az internet sok mindent megváltoztatott,t és olyan szinten képes szivárogtatni, hogy az ufó titkok idővel napvilágra fognak kerülni.

És ha már úgyis kiderülne, a NASA, és más szervek mentik, ami menthető, és előre hozzák ezt a bejelentést.

Napjaink ember már sokkal inkább képes elfogadni, és egyáltalán felfogni azt, hogy nem mi vagyunk az egyetlen értelmes faj a világegyetemben.

A korábban a világban uralkodó állapotok és felfogás ezt még nem tette volna lehetővé, és az emberek tagadásba menekültek volna. Mindemellett egyesek kifejezetten ellenségesen léptek volna fel az idegen fajokkal szemben, ami akár bolygóközi háborúhoz is vezethetett volna.

Sokan állítják, hogy a bejelentés, és az idegenek direkt megjelenése a Földön valójában azért is lesz, hogy megmentsék azt.

Hiszen látják az egyre vészjóslóbb folyamatokat, melyek lassan, de biztosan a Földbolygó haldoklása felé terelik a világot.

Az idegenek pedig olyan technológia birtokában állnak, melyekkel képesek lehetünk viszonylag rövid idő alatt felszámolni a világ problémáit. Éppen ezért rengetegen várják, hogy bejelentsék végre ezt a szenzációt.

Ha ugyanis ez megtörténik, azzal egy új korszak veszi kezdetét az emberiség történelmében minden tekintetben.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 55420





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet