Hamarosan bekövetkezik a globális gazdasági reset: újraindítanak mindent!

2021. február 20., szombat




A globalisták végső egy egységes világvaluta, melyen keresztül valami még borzalmasabbat szabadíthatnak majd rá az emberiségre...

Manapság egyre kevesebbet beszélnek az emberek a nemzetgazdaságok és monetáris irányelvek kikényszerített “harmonizálásáról” és a globalisták végső céljáról, vagyis egy egységes világvaluta és ezen keresztül egy globális, azaz világkormány létrehozásáról, amit támogatói előszeretettel neveznek Új Világrendnek.

Pedig ez egy olyan valós és egyre inkább a laikusok számára is látható veszély, mely alapjaiban határozza majd meg Európa és az egész világ menetét, sorsát.

Egyszerűen mindén jel arra mutat, hogy hamarosan egy nagy gazdasági reset - azaz újraindítás - fog bekövetkezni, méghozzá mesterségesen gerjesztve.

Egyszerűen szükség van a közös világvalutára, és arra, hogy gazdasági csődöt jelentsen a világ. Csakis így lehet létrehozni az egységes és új világállamot, mely közös anyagi, gazdasági, és jogi alappal rendelkezik majd.

Azonban jelenleg a nemzetállamok, különálló országok veszélyt jelentenek ezen törekvések számára - köztük Magyaraország is.

Nem véletlen, hogy hol az EU hol pedig Amerika támadja piciny nemzetünket és sok más nemzetet.

Az autonóm gondolkodás ugyanis az új világrend ideológiája ellen való, melyet ki kell írtani.

Jelenleg is zajlik az USA öntudatos részének teljes destabilizálása, és az EU megmaradt nemzetállamainak felszámolási kísérlete. Nem véletlen az, hogy homogenizálni akarják a bevándorlókkal a kultúránkat.

A nemzetállamokat ugyanis a kötelező kvótával és ehhez hasonló tervezetekkel egycsapásra ki lehet majd véreztetni.

A BRICS országok, köztük Kínával és Oroszországgal, szintén nyíltan követelik a globális monetáris rendszer központosítását, a Nemzetközi Valutaalapot javasolva annak élére, a szervezet által létrehozott SDR-okat, vagyis Különleges Lehívási Jogokat pedig a világvaluta szerepébe.

Minden nemzetnek ugyanazt a geopolitikai és gazdasági keretrendszert kell támogatnia és követnie. Ennek hiányában komoly pénzügyi nehézségek várhatók, ami más területekre is áthat majd.

A globalizációból adódó egymástól való függőség válság esetén dominóhatással lesz más országokra, így minden országot egyetlen központi hatóság irányítása alá kell vonni, hogy központilag kezelhessék minden szereplő gazdasági viselkedését, megakadályozva, hogy az egyes országok által elkövetett hibák vagy “szakadár központi bankok” felborítsák az egyensúlyt.

A nagy gazdasági reset közeleg, és csak a bennfentesek tudják, mikor fog bekövetkezni, és minden eddig kitartó nemzetet végleg elsöpörni, az egész világgal együtt.

OSZD MEG másokkal is! 

összeesküvés új világrend válság háttérhatalom gazdasági


Megtekintések száma: 65573





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet