Hamarosan bekövetkező idegen invázióra készülnek?

2016. február 12., péntek
Mit tennénk, ha valóban bekövetkezne egy esetleges idegen invázió? Rengeteg film és sorozat játszott már el a gondolattal, még könyvek tucatjai is kacérkodtak a lehetőséggel, így mondhatni azt, hogy a téma már lerágott csont.

Abba azonban csak nagyon kevesen gondolunk bele, hogy mi történne, ha valóban megtámadnák a bolygónkat.

Mozgósítanánk a hadsereget

Minden bizonnyal az első lépés idegen támadás esetén az lenne, hogy az aktuális kormányok mozgósítanák a hadsereget. Ez azonban önmagában nem lenne elég, hiszen a csapás valószínűleg világszerte egy időben mérnék ránk.

idegen-invazio

A közhiedelemmel ellentétben a nagyvárosok helyett a katonai támaszpontokat, hadi létesítményeket támadnák legelőször.

Ezzel ugyanis már eleve megbénítanák, vagy meg is előznék azt, hogy az emberiség azonnal reagálni tudjon a fenyegetésre.

Sakk-matt

Sakk-matt! – hangzik el a legendás inváziós filmben, a Függetlenség napjában. A gondolat, hogy az idegenek alaposan megtervezik az inváziót – mint egy sakkjátszmát – valószínű elképzelés. A hadsereg megbénítása után a következő lépés a teljes infrastruktúra romba döntése lenne.

Elektromos impulzusokkal kisütnék az összes elektromos elven működő szerkezetet a Földön.

fuggetlenseg-napja

Így napjaink modern haditechnológiája lényegében pillanatok alatt használhatatlanná válna. Itt állna az emberiség használható fegyverek és hadsereg nélkül egy bolygóközi támadás kellős közepén. Civilizációnk napjai meg lennének számlálva.

Lennének, akik megpróbálnának lepaktálni velük

Lennének olyan országok – feltételezhetően Észak-Korea vagy Japán – akik megpróbálnának a kedvezőbbik oldalra állni, vagyis a megszálló idegen faj oldalára. Persze ez valószínűleg csekély eredménnyel zárulna, az elméleti lehetősége fennállna annak, hogy a megszállók segítségére legyenek saját embertársaik kiirtásában csak azért, hogy ezek az országok – vagy legalábbis vezetőik – túléljenek.

Az igazság azonban az, hogy egy ilyen szándékkal érkező faj nem fog egyezkedni, hiszen az emberiség elpusztítása lesz a céljuk.

A különféle vallási szekták, és terrorszervezetek is az idegenek malmára hajtanák a vizet, hiszen ezen csoportosulások alapvető célja éppen a jelenlegi rendszer – emberi vagy nem emberi – megdöntése lenne.

Foglyokat ejtenének

Az idegenek foglyokat ejtenének, nem ölnének meg minden útjukba kerülő embert. Kísérletekre, és egyéb tudományos tanulmányozásra használnák a begyűjtött embereket. A többséget újrahasznosítanák, hiszen az emberi testet kitűnő nyersanyaggá lehet alakítani modern technológiával.

idegen-invazio

Egyes elméleti szakemberek azzal a lehetőséggel is számolnak, hogy az idegenek háziállatokként fognak maguk mellett tartani minket, korlátozott szabadságjogokkal.

A támadások és harcok során azonban az emberiség kétharmada egész biztosan elpusztulna.

Katapultálnánk a bolygóról

Sokan azon a véleményen vannak, hogy ha egy nálunk jóval fejlettebb fajjal csapnánk össze, esélyünk sem lenne, éppen ezért az emberiségnek ki kellett találnia, hogy hogyan gondolkodhat másban.

idegenek-es-a-bolygo

Bennfentes információkból lehet tudni, hogy a NASA csillagközi űrutazásra készült, vagyis egyfajta „katapult” előkészítésén dolgoznak a legnagyobb titokban.

A katapult hadművelet abban az esetben lépne életbe, ha a Földet idegen támadás érné. Anyahajók katapultálnának a világűrbe emberi túlélők százaival.

Ezzel az emberiség fennmaradna, ha a csillagközi utazást túlélve, találna egy újabb lakható bolygót ahol megvetheti a lábát.

Titkos űrprogramok

Titkos űrprogramokból rengeteg van, amiről nem is tudunk. A Holdon például titkos holdmissziók keretében találtak rá egy idegen űrhajóra, amit később többezer évesre becsültek. Ez még nem minden, ugyanis az árhajót később megközelítették, és be is hatoltak a belsejébe, ahol egy humanoid-szerű lényt találtak a pilótafülkében.

urhajo-a-holdon

A NASA tehát több alkalommal rádöbbent már a múltban, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben, és ez rendkívül aggasztó tudat.

Éppen ezért hívta életre a Pentagon megbízásából az amerikai kormány a Katapult hadműveletet, és minden, emberiség fennmaradását biztosító projektet, illetve ezek kutatását.

Már közelednek

Többször jelent már meg olyan hír, miszerint idegen objektumok tartanak a Föld felé, ezek legtöbbjéről azonban kiderült, hogy csak kacsa.

Egyesek azonban úgy vélik, hogy ezen beszámolók és hírek nem valótlanok, csupán a kormányok próbálják elhitelteleníteni a tényeket, nehogy bolygóméretű hisztéria törjön ki.

Ha ugyanis a világ tudomására jutna, hogy egy leigázó szándékú faj tart felénk, egészen biztosan kitörne a pánik. Óriási fegyverkezési verseny indulna meg, anarchia törne ki a bolygón.

Amikor azonban majd a naprendszeren belül is láthatóak lesznek az idegen szerkezetek, akkor már tagadhatatlan lesz az invázió ténye. Állítólag ugyanis egy óriási, több száz hajóból álló flotta közeledik a naprendszerünk felé.

urhajo-a-merkur-mellett

Ez a faj ugyanis a Hitleri olimpiáról szóló adást befogta és észlelte (ez volt az első adás, mely kijutott a világűrbe) és azonnal rájöttek a sugárzás forrására, illetve arra, hogy egy olyan ideális, lakható bolygóról jönnek, ahol egy viszonylag még fejletlen civilizáció él.

Ha egy napon majd megérkeznek, egy új korszak fog beköszönteni. Megtudjuk, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben, és bánni fogjuk azt, hogy ez bebizonyosodott.

ufó ufók idegen idegenek


Megtekintések száma: 6775

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet