Hamarosan eljöhet Atlantisz kora: figyelmeztetik az emberiséget

2023. június 23., péntek




A bizarr felvetés szerint néhány éven belül előkerül Atlantisz az olvadó Antarktisz jege alól. Hamarosan megtalálhatjuk Atlantiszt, de most tényleg – állítja egyre több kutató, akik annak szentelték életüket, hogy a legendás helyet kutatták. mint ismeretes, Atlantisz volt az ókori világ legfejlettebb kultúrája és városállama.

Platón, a nagy görög gondolkodó hatalmas port kavart egy mesés gazdagságú, fejlett, hatalmas királyságról szóló történetével. Akkorát, hogy majdnem 2500 évvel később tudósok még mindig kutatják ezt az egykor virágzó, de mára eltűnt kultúrát.

Vannak, akik szerint soha nem is létezett, mivel nincs sok történelmi nyoma.

Ez mára már meg lett cáfolva, ugyanis egyre több egymástól független történelmi feljegyzés és nyom bukkan fel, melyek közvetetten bizonyítják egy olyan elveszett civilizáció létét, mellyel több akkori civilizáció, többek között az egyiptomiak is kereskedelmi kapcsolatban álltak.

A legenda szerint a sziget Poszeidón, a tenger istenének birtoka volt, aki itt telepítette le egy halandó nőtől, Kleithótól származó gyermekeit. A félistenek öten voltak, és mindannyian egy-egy részt kaptak a szigetből, Atlasz a legnagyobbat és a legfontosabbat, mivel ő volt az elsőszülött fiú.

Sokak hozták emiatt kapcsolatba többször is az ősi földönkívüli asztronautákkal, és azok látogatásával.

Szerintük ugyanis Atlantisz egy idegen civilizáció városállama volt, mely azért tűnt el örökre, mert a város képes volt a helyváltoztatásra, mivel az egész egy óriási, több száz kilométeres platformra épült annak idején.

Az atlantisziakról az a hír járta, hogy egy különleges fémötvözetet, az orikalkumot használták, melynek nyomait nemrég egy elsüllyedt kereskedelmi hajó rakterében meg is találták.

MAGA ATLANTISZ GYŰRŰS ELRENDEZÉSŰ VOLT.

A legkülső gyűrű körül lévő fal egész kerületét bronzzal vonták be, a legbelsőt olvasztott ónnal, végül a fellegvár körüli falat oreikhalkosszal – orikalkum -, amelynek tűzszerű fénye van – írta Platón a Kritiászban.

Mostanában az Antarktisz olvadásával kapcsolatban merült fel többekben, hogy a jégpáncél alatt lehet a legendás elveszett állam, mivel soha senki sem találta meg, és eddig minden expedíció kudarcba fulladt.

KÖNNYEN LEHET, HOGY AMIATT, MERT MINDEDDIG ROSSZ HELYEN KERESGÉLTE MINDENKI, ÉS VALÓJÁBAN ATLANTISZ MAGA AZ ANTARKTISZ, VAGY LEGALÁBBIS ANNAK EGY RÉSZE.

Ez a jövőben hamarosan kiderülhet, ugyanis az Antarktisz hihetetlen ütemben olvad, és egyes számítások szerint 10-15 éven belül elolvadhat róla az összes jégpáncél, és végre a világ elé tárulhat, bármit is zárt magába a jég.

rejtély rejtélyek elveszett civilizációk atlantisz


Megtekintések száma: 65276





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet