Hamarosan felveszik velünk a földönkívüliek a kapcsolatot egy jelentés szerint

2023. november 13., hétfő




Egyes bennfentes források állítják, hogy nagyon közel vagyunk egy kapcsolatfelvételhez.

Közel egy esetleges kapcsolatfelvétel, és erre egyre több előjel utal. Sokak szerint már maga a NASA is tisztában van ezzel, sőt, sokkal több információval rendelkezik, melyekről feltehetően nem számol be.

Nem lehet véletlen, hogy az utóbbi években a NASA számtalan különféle területről érkező tudóst tömörített magába.

Az is beszédes, hogy létrehoztak egy olyan divíziót, mely a legkülönbözőbb tudományterületen dolgozó embereket fogja össze: van köztük nyelvész, matematikus, asztrobiológus.

Mintha csak egy olyan válságstábot alakítottak volna ki már most is, mely képes lehet kezelni a közelgő földönkívüli kapcsolatfelvételt.

Sőt, egyesek úgy vélik, hogy a kapcsolatfelvétel már régen meg is történt...

Nem tudni, hogy pontosan mit tud a NASA, de nagyon sok titkuk lehet róla, melyekből lassan csepegtetik a közvélemény számára az információt, hogy átmenettel fogadtassák el a földönkívüli élet létének tényét.

Ez az egész ügy annak kapcsán merült föl, hogy korábban számos, a kormányzatokhoz és a titkosszolgálatokhoz közelálló forrás számolt be róla, hogy az árnyékszervek birtokában áll számos olyan dokumentum, mely egy nagy bejelentéshez és szándékos szivárogtatáshoz kapcsolódik.

Erről úgy tartják, hogy olyan horderejű információkat tartalmaz, mely alapjaiban változtathatja majd meg az emberiség életét.

Hillary Clinton egyik kampánymenedzserének levelei között - melyek az internetre is kikerültek azóta - ugyanis olyan dolgokra utalnak, melyek a Wikileaksen is kiszivárogtak, és megerősítést nyertek.

Az emailek arról árulkodnak, hogy több nagyhatalmú felsővezetővel beszélt az Amerikai Védelmi Minisztériumban érdekes dolgokról.

Többször az is szóba került, hogy egy óriási bejelentést fognak tenni az idegenekkel kapcsolatosan.

Sokan azt várják, és arra gyanakodnak, hogy talán elérkezik a pillanat, és végre be fogják jelenteni a földönkívüliek jelenlétét, és létét itt a Földön.

Hogy ez valóban be fog-e következni, az az elkövetkező évek függvénye lesz. Mindenesetre sokan reménykednek benne, hogy napvilágra kerül a teljes igazság.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 101635





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet