Hamarosan itt a világvége? Valószínűségszámításokat végeztek a kutatók: borzalmas jövőt tártak elénk!

2023. július 30., vasárnap




A Colorado Egyetem kutatása vészjósló üzenet a világnak!

Matematikusok és kutatók fogtak össze, hogy egy nagyon nagyszabású kísérlet keretében megpróbálják szimulálni a világunkat, és leírni azt számítások szintjén, hogy mikor fog eljönni a világunk vége.

Amit találtak, abba mindenki beleborzognott...

A Colorado Egyetemen egy bizonyos Dr. Aaron Clauset agyából pattant ki először az ötlet, amit hamar egy komoly szakmai kezdeményezéssé rántott össze.

Összevetette a világra vonatkozó különféle statisztikai és történelmi adatokat, és egy átfogó modellt rajzolt fel.

Arra jutott, hogy szerint túl hosszú dieje tart már a Földön a viszonylagos béke.

Ez azt jelenti, hogy bár voltak háborúk a Földön, ezek a háborúk nem terjedtek ki nagy területekre, és nagyobb, több országot egyszerre érintő konfliktusok sem voltak.

Borzalmas dolgokat vett észre, fedezett fel, amikor az adatokat vizsgálta.

Azt vette észre, a háborúk ciklikusságot mutatnak, és egy akkora háború, mint amilyen a második világháború volt, átlagosan 205 évente történik.

kijött a végeredmény, ami bár távolinak tűnhet, hiszen nagy valószínűséggel egyikünk sme éri meg, mégis, gyermekeink már szembesülni fognak a problémával: a világ legvégével...

Elméletben még 132 év lenne hátra...

Azonban nem megijesztve senkit, de azt is hozzátette, hogy ez az időintervallum jóval rövidülhet, hiszen az emberek és az emberi társadalom is változóban van.

A jelek arra mutatnak, hogy bármelyik pillanatban kirobbanhat az újabb világháború, amely az emberiség végét jelentené. A megfigyelhető természeti katasztrófák, az áradások, nagy erejű földrengések sokak szerint erre utalnak.

Sőt Amerika és Észak-Korea szembenállása is a vég felé mutat.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány világvége matematika kataklizma


Megtekintések száma: 113955





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet