Hamarosan létrehozhatják az igazi Mátrixot: ide fog eltűnni az emberiség!

2023. február 24., péntek




Az egész emberiség fel fog töltődni ebbe a virtuális térbe, és a szimulált világ rabszolgái leszünk?

Rövidesen megvalósulhat az, amitől oly sokan rettegnek a Mátrix című film óta? Sajnos jó esély van rá.

Egyre több korábbi kísérlet és kutatás volt kihegyezve arra, hogy egy a Mátrixhoz hasonló világot, egyfajta virtuális teret hozzanak létre, ahová az emberi tudat feltölthetővé válik.

Az emberek évtizedek óta kérdőjelezik meg a valóságot, és sokan hisznek abban, hogy minden illúzió csupán.

Egyre népszerűbbek azok az elméletek, melyek szerint mi is egy szimulációban élünk, csak nem tudunk róla.

Ha ez eddig nem is volt így, az elkövetkező évtizedekben, vagy eljövendő egy évszázadban biztosan így lesz.

Már a brit kormány is kacérkodik a gondolattal, és korábban hírt adtak róla, hogy készül egyfajta Mátrix. Ha sikerül nekik, először hoz létre az emberiség ilyen világot, és ez rengeteg kérdést fog majd felvetni.

Ha minden digitális adathalmaz, csak mi ezt valóságnak érzékeljük, akkor azt be tudjuk majd bizonyítani ezen mesterséges Mátrixon keresztül.

A kormány támogatását is élvező projekt feltett célja, hogy egy szimulált világot hozzon létre, melyben intelligenciával rendelkező entitások, lények élhetnének kísérleti jelleggel. Az egész projekt támogatásába még egy japán cég, a Softbank is beszállt.

Az effajta virtuális szimulációkra nagyon nagy szükség lenne, ugyanis az emberi életterek tervezésében is óriási szerepet játszhatnának, de akár egyes események, folyamatok megjóslásában is.

Gyakorlatilag az istenei lehetünk az általunk létrehozott világnak. Mindent kontrollálhatunk majd benne: az időjárást, az évszakokat, de akár a gondolatokat is.

Meglennének a maga veszélyei is, és bár biztosítanák az emberi faj túlélését, egyben végérvényesen el is tüntetnék azt. Pontosabban száműznék egy olyan virtuális világba, mely egy másik dimenzióban érvényesül...

Ha a jövőben ugyanis mindenki csak ebben a digitális világban fog létezni, akkor ez a Mátrix kívülről védtelen lesz. vagyis bárki elpusztíthatja a szimulációt, örökre megsemmisítve ezzel az emberi fajt.

Hatalmas kérdések vannak tehát a Mátrix létjogosultságával kapcsolatban.

Egyesek szerint az emberiségnek szüksége és joga van egy tökéletes világhoz, ahol nincs többé fájdalom, és mindent a tökéletesség ural.

Mások szerint ez a tökéletes, hideg kimértség lesz az, amibe majd bele fog őrülni a fajunk…

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia rejtély rejtélyek mátrix


Megtekintések száma: 55375





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet