Hamarosan MINDENHOL bevezetik a fenevad bélyegét: itt a biológiailag lebomló élelmiszer szenzor!

2017. október 8., vasárnap
Egy teljesen új világ köszönthet ránk. A totalitárius kontroll alatt lévő megfigyelés alapú társadalom hajnala közeleg, ahol mindenkibe szenzorokat juttatnak?

Eljöhet a nap, amikor mindenkit megfigyelnek, és a globális hatalmi rendszer elől már nem lesz menekvés, mivel a bőrünk alatt fogjuk hordozni azt a "bélyeget", mely megpecsételi a születésünktől fogva a sorsunkat.

Sokak szerint ez a bélyeg lesz a fenevad bélyege, mellyel nem csak megfigyeli az embereket a globális világelit, hanem irányíthatja is.

Mindenki ettől a kis bélyegtől fog függni, gyakorlatilag ezen keresztül fogják irányítani a társadalmat.

Már most észre lehet venni a bélyeg előkészítésének jeleit. Az EU-n belül és szerte a világon egyre inkább szorgalmazzák a készpénzhasználat megszüntetését.

Mindent virtuálisan akarnak vezetni majd, és egyre több olyan megoldásról hallani, melyek a bankkártyákat hivatottak bőr alá ültethető chippel kiváltani.

nemrégiben egy amerikai cég is szenzorokat ültetett a dolgozók bőre alá, és ez még csak a kezdet. Idővel világméretűvé terjesztik ki, és többé nem opcionális lesz, hanem kötelező jellegű, mint egy kötelező védőoltás.

Most új, igen aggasztó hírek érkeztek. A mikroszenzorok új generációja az élelmiszerekkel bővítheti ki a dolgok internetét, és mivel egyszerű sóoldatban feloldódnak, az egészségre sem károsak.

vagyis az élelmiszereket ilyen mikroszenzorokkal láthatják el.

És sokak szerint ez az egész csak egy főpróbája azoknak a végleges, már nem feloldódó chipeknek, amiket titokban juttatnának ily módon be az emberekbe...

Az ETH Zurich kutatói Giovanni Salvatore vezetésével rendkívül vékony hőmérsékletszenzort fejlesztettek ki, amely biológiailag lebomló anyagokból készült.

A szakemberek a biomikroszenzorhoz polimert, magnéziumot, szilícium-dioxidot és -nitridet használtak fel. A polimert kukorica- és burgonyakeményítőből állították elő, s megfelel az európai uniós és az amerikai élelmiszeripari irányelveknek.

A kifejlesztett szenzor mindössze 16 mikrométer vastag, vagyis sokkal vékonyabb egy hajszálnál, míg a súlya egy milligramm töredéke. Az eszköz a jelenlegi formájában 67 nap alatt teljesen feloldódik 1 százalékos sóoldatban.

A 67 nap pont lefedi egy Japánból Európába tartó hajóút időtartamát. Az élettartamot viszonylag egyszerűen szabályozni lehet a polimer vastagságával, viszont egy vastagabb szenzor kevésbé rugalmas.

A szenzor kinyújtható, így az eredeti méreténél akár 10 százalékkal nagyobb is lehet.

Az előrejelzés szerint riasztóan hamar fogunk velük találkozni.

A vállalat azt prognosztizálta, hogy 5-10 éven belül jelennek majd meg a mindennapokban az első biológiailag lebomló szenzorok. Addig az elemeket, a processzorokat és az adókat is integrálni fogják az érzékelőkbe.

OSZD MEG másokkal is!

rejtélyek összeesküvés végidők fenevad bélyege


Megtekintések száma: 49283

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet