Hamarosan Rothschild érdekeltségű bankok fogják uralni a világot?

2017. április 10., hétfő
Már csak három olyan ország van, ahol még nincs hozzájuk köthető bank. Mi lesz a következő lépésük?

Mit akarnak a bankok a világtól, és a benne dolgozó több milliárd embertől, akik csak el akarják tartani a családjaikat, és boldogan akarnak élni?

Mert a jelek szerint évek óta nagy mozgolódás van, és agresszíven terjeszkednek.

Kifejezetten igaz ez a Rothschild-kötődésű bankokra az összeesküvés elméletek hívei szerint.

Kik is ők, és miért ilyen fontosak a bankjaik?

Valójában a Rothschild család egy dinasztia, mely már évszázadok óta létezik, és egy nagy hatalmi elit része.

Azok, akik szerint létezik egy kormányszintű világokon, országhatárokon átívelő rejtett együttműködés, azt mondják, hogy hazánk államadósságát gyakorlatilag nekik fizetjük.

"Feléjük a pénz az isten, és a Rothschildok az ő prófétái." /Heine/

Noha nem közvetlenül nekik fizetjük, ez belátható, azonban nem csak mi, de más államok pénze is végső soron ezekhez a családokhoz, és az ő hatalmit elitjükhöz vándorol. A hatalom ma nem más, mint a pénz. De aki birtokolja a pénzkibocsátás jogát, az gyakorlatilag végtelen hatalommal és pénzzel fog rendelkezni.

Tagadhatatlan, hogy a Rothschild érdekeltségű bankok mindig is nagy hatást gyakoroltak azokra az államokra, ahol központosított bankjaik voltak.

Ezek gyakran nem is nyíltan voltak köthetően hozzájuk, hanem fedőcégeken keresztül lehetett utána járni, hogy mi az, ami az ő érdekeltségi körük, és mi az, ami kevésbé.

2000-ben már csak 5, azaz öt darab olyan állam volt, ahol nem voltak olyan bankok, amiknek közük lenne a világ elit háttérhatalomhoz.

Szudán, Kuba, Észak-Korea, Irán, Líbia mind megmaradtak bankrendszert tekintve viszonylag függetlennek.

Mára már csak három ilyen ország van: Kuba, Észak-Korea, és Irán. Van egy sejtésünk, hogy a legtovább talán Észak-Korea fog ellenállni.

Hogy mi lesz a következő lépés, és mi lesz ennek az egésznek a vége? Még nem tudni, de egy biztos: a világ elit által működtetett bankok egyre több pénz termelnek elő a semmiből, a polgárok kárán.

Mindezt úgy, hogy eközben lassan eladósítják az átlagembereket, és az egyes nemzetek kormányait.

Ez a szándékos gazdasági gyengítés egészen addig fog zajlani, míg egy Új világkormány ne jelenti majd a végső megoldást a sorban bedőlő, és államcsődöt jelentő országoknak.

Ez pedig a globális hatalmi világ elit uralkodásának első napja lesz...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés feltáró eltitkolt tények gazdaság


Megtekintések száma: 11613

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet