Hamis valóság: a Földbolygó csak egy óriási hologram? A Space X élő adásában észlelték a hibát!

2018. február 9., péntek




Mi történt? Hiba a mátrixban? Többen észrevettek valamit, ami hátborzongató konklúzióhoz vezet -szerintük. Sőt, kiszúrtak valamit 1 óra 12 percnél...

Mint arról sokan már értesültek, nemrég óriási csinnadrattával jelentette be Elon Musk, a Tesla vezére, hogy egy tázpiros Teslát fog kilőni az űrbe.

Eleinte viccnek gondolták az egészet, azonban a SpaceX segítségével valóban fellőtt egyet, és élőben közvetítette mind a fellövést, mind pedig az űrben a Föld körül való keringést.

A Falcon Heavy rakománya tényleg egy vörös Tesla Roadster volt.

Azonban egy óriási szóbeszéd alakult ki az élő közvetítés körül. Többen ugyanis észrevettek valami nagyon bizarr furcsaságot, ami több óráén keresztül is ugyanúgy maradt.

Ez pedig sokakban felvetette azt, hogy talán nem is a valóságot látják, hanem egy illúziót.

Talán éppen azért, mert amit az űrben ténylegesne látna az emberiség, az midnenn képzeletet felülmúlna...

Arról van szó, hogy a gyanú szerint a Tesla, vagy maga Elon Musk rendelte el - esetlen más szervek is közben járhattak - hogy a felvétel manipulálják meg, így a Föld és az egész háttér ki lett cserélve. Többen kiszúrták, hogy szinte egyáltalán nem látszik az időjárás változása a háttérben lévő Földbolygón.

Egyesek ezt azzal magyarázzák, hogy háttér valójában valamiféle vetített hologram lehetett, vagy az egész videó egy utólagos manipuláció, amit átjátszottak, mintha élőben adták volna, így nem tudhatta meg az emberiség, hogy valójában mi van odafenn az űrben, csak azt láthattuk, amit "tanítottak" nekünk.

Mások úgy gondolják, hogy valójában azért tűnik úgy, mintha nem változna a Földi időjárás - szinte mozdulatlannak hat - mert a felhőrendszerek, melyek szabad szemmel is láthatók, sokkal lassabban mozognak, ezért tűnik az egész "állóképnek".

A bizarr elmélet ennek ellenére terjed, és sokan hiszik, hogy nem a valóságot kapták a SpaceX videóján.

Sőt, egyesek kiszúrtak valamit 1 óra 12 percnél...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány megmagyarázhatatlan nasa összeesküvés föld elon musk tesla spacex


Megtekintések száma: 148950





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet