Hamisított történelem: borzalmas dolgokról árulkodhat az emberiség valódi múltja

2017. január 20., péntek




Talán semmi sem az, aminek látszik.

A történelmet már a kezdetek óta hamisítják. Ezt sokan így gondolják, és egy széles körben végzett statisztika szerint az amerikai emberek közül 10-ből 7 azt vallja, hogy a történelmet valahogyan meghamisították, és ma nem ismerjük a teljes igazságot az emberiség múltjával kapcsolatban.

Nagyüzemű történelemhamisítás

A történelem hamisításának gondolata már a negyvenes években többekben felötlött, akkor kezdték el először komolyabban pedzegetni azt, hogy talán nem minden úgy van, ahogyan a régészek állítják.

Számtalan jel van ere vonatkozóan, többek között például az egyiptomi piramisok kora. Ugyanis a piramisok sokkalta régebbiek, csak ezt nem mondhatják ki nyíltan a régésztársadalom, melynek nagy része muzulmán.

Vagyis egész pontosan az egyiptomi régészek közül a 3/4-ük muzulmánnak vallja magát.

Minden önmagában nem mond sokat, de ha hozzávesszük, hogy a Korán kimondja, hogy a teremtés 6000 évvel ezelőtt indult meg, mint folyamat, már érdekessé válnak a dolgok.

Ha egy kicsit agyalunk, rájövünk, hogy a muzulmán régészek nem határozzák meg 6000 évnél régebbinek ezeket a piramisokat, hiszen azzal saját szent könyvüknek mondanának ellent, ami hatalmas bűn.

Ez még mind semmi. Sokkalta több régészeti lelet van a világban, mint amit el tudnánk képzelni melyek igazolják egy történelem előtti kor, egy ember előtti világ létezését.

Különféle, több ezer, vagy akár több millió éves vasakat, szerkezeteket találtak már, melyeknek nem lenne szabad létezniük.

Olyan millió évekkel ezelőtti lábnyomot is találtak már, ami ugyan embertől származik, de ez teljességgel lehetetlen lenne, hiszen az ellentmondana az emberi evolúciós fejlődés időskálájának.

Egy elfeledett korszak

Létezett az ember előtt egy olyan elfeledett korszak, amiben az emberhez hasonló lények éltek a Földön. csak ezzel magyarázható az egyiptomi piramisok kora, és más, az adott történelmi idővonalba be nem illő leletek.

Hogy mi történt ezzel a civilizációval, az rejtély. Feltehetően kihalt, de akadnak nagyon érdekes nyomok arra vonatkozóan, hogy talán mi magunk lehetünk a titok nyitja.

Ugyanis több kutató is felvetette, mi van, ha az emberiség, melyet ma ismerünk, valójában egy földönkívüli inváziós szándékú faj volt az ősi időkben?

Vagyis mi magunk nem őslakosok voltunk itt a Földön, hanem egy űrből érkező faj.

Persze adódhat a kérdés, hogy akkor miért nem vagyunk fejlettek, és miért a nulláról kellett felépítenünk a civilizációt, és kifejleszteni a technológiákat.

Ősi, piramis előtti időkből való piramis kezdemények.

Egy felvételezés szerint a történelem előtti időkben a Földön élő civilizációra az emberiség szuperfegyverekkel támadhatott rá, majd egy globális atomháború következtében szinte minden megsemmisült.

Csupán emlősök, és néhány ezer faj maradt fenn, és egy félig-meddig haldokló ökoszisztéma. Az emberek - melyek földönkívüliek voltak az ott élők számára - teljesen kiirtották ezt a fajt, és a fennmaradt néhány példánnyal keresztezték saját genetikai kódjukat.

Így jött létre az első emberi előd, ami később benépesítette a bolygónkat. Ez azt jelenti, hogy mi egy űrből érkező idegen faj, és az ősi, emberiség előtt a Földön élő faj keveredéséből származhatunk. Ezen elmélet szerint tehát nem a majmok és az idegenek keveredtek, hanem az idegenek a Földön előttünk élt civilizációval.

Hogy ez így történt-e nem tudni, de rengeteg megfejtetlen kód van még az emberi DNS-ben és olyan szekvenciákat is tartalmaz, melyek földönkívüli eredetre utalnak.

Továbbá az is tény, hogy sok lelet egyszerűen nem magyarázható meg a jelenleg tanított történelmi összefüggések által. vagyis itt az ideje, hogy az emberiség újraírja saját történelmét…

rejtély rejtélyek ősi idegenek történelem ősi tudás eltitkolt tények előző emberiség tiltott régészet hamisított történelem


Megtekintések száma: 250953





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet