​Hangyák vagyunk egy terráriumban: egy tudós megdöbbentő teóriával állt elő a földönkívüliekről

2023. július 7., péntek
Állítása szerint minden bizonyíték megvan rá, hogy hamarosan fel kell készülnünk egy földönkívüli kapcsolatfelvételre…

Gary Heseltine, a z újonnan megalakult Földönkívüli Kutatások Nemzetközi Koalíciójának (ICER) alelnöke igen érdekes kijelentéseket tett.

“70 évnyi világméretű kutatás után azt gondoljuk, hogy a bizonyítékok valamire mutatnak, ami valós, intelligensen cselekszik, és valószínűleg földönkívüli és nem emberi,”

– magyarázza Heseltine.

Igen, az ICER szerint idegenek léteznek, és gyakran látogatják a Földet.

Heseltine, egykori brit rendőrnyomozó kifejtette: “Az én hatásköröm és az ICER hatásköre az, ami megállna egy hipotetikus bíróságon.”

“Most fel kellene készülnünk arra a lehetőségre, hogy ez valós, mivel a bizonyítékok szerint valós. Olyasmivel van dolgunk, ami túlmutat az ég fényein.”

“Szemléltetve: világszerte az esetek három százalékában van valami, ami valódi jelenség, amelyre a vizsgálat után nincs magyarázat. Az elmúlt 70 év több millió esetének három százaléka pedig sok.”

“Kezdjünk el felnőtt módon beszélgetni, üljünk le az asztalhoz, és beszéljünk erről egy világi megközelítésből. Ez nem amerikai, orosz vagy kínai probléma, ez világszintű kérdés, és úgy kell tekintenünk rá, mintha egy globális faj, az emberi faj lennénk,” – sürgetett Heseltine.

“És ha kiderül, hogy csak hangyák vagyunk a játszótéren, és nagyon primitívek vagyunk, ami gyanúm szerint igaz, akkor miért kellene egy földönkívülinek beszélni egy hangyával?

Amikor a játszótérre megyünk és lenézünk, nem beszélünk a hangyákkal, igaz?

Azt gondoljuk, hogy kifinomultak vagyunk, és nem tudnak megérteni minket. Mi van, ha csupán hangyák vagyunk ebben a civilizációk globális hálózatában?”

Mindez felveti a kérdést: ha alacsonyabb intelligenciájúak vagyunk, akkor miért kell fáradozniuk azon, hogy megpróbáljanak kapcsolatba lépni velünk?

Heseltine elmélete szerint a Föld nagyszerű hely a kikapcsolódásra, ha idegen vagy.

“Szondákat küldünk ki a Naprendszerbe és azon kívül, csak azt csináljuk, amit ők, de ők gyorsabban teszik, mivel több millió évvel megelőznek minket.”

Vagyis kozmikus léptékben mérve még csak egy báb civilizáció vagyunk,a szárnyunkat bontogatjuk.

Talán egy földönkívüli gyámság alatt állunk, ezért figyelnek meg minket és a Földet egyes jelentések szerint, nehogy kipusztítsuk önmagunkat.

Egy lehetséges, tényleg veszélyes és az emberiséget kiirtani képes katasztrófa esetén ugyanis ha valóban léteznek, beavatkoznának: véli a szakember.

Forrás: ÚjVilágtudat


Megtekintések száma: 56380

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet