Háromszög-geometria a Marson: ősi istenek hozhatták létre...?

2023. július 9., vasárnap
Véletlen az, hogy titkos háromszögek vannak elrejtve a Mars neves objektumainak elhelyezkedései, és egymáshoz viszonyított pozíciójuk között?

A Mars egy bizonyos tekintetben mindig is a rejtélyek bolygója volt. Ősi civilzációkat, életet, földalatti városokat, vörös porba temetett humanoid arcokat sejtenek rajta, és egy elfeledett ősi Mars-történelmet.

Sokak szerint nem lehet véletlen az, hogy a Marson található alakzatok egymáshoz viszonyított rendje szabályos mintázatokat követ.

Többek között a Mars arc közelében lévő Cydonia régió egyes mesterségesnek tűnő tereptárgyainak elrendezése megegyezik több ponton az Egyiptomban található Nagy Szfinx környezetében lévő geometriai szabályrendszerrel.

Ha ez véletlen, akkor a véletlenek elég furcsa sajátosságai az univerzumnak.

Arról nem beszélve, hogy a Marson több ízben, több lokációnál is hatalmas piramisokat fedeztek fel, vagy véltek felfedezni az ufó kutatók.

Egy titkos kód sejlik ki az adatok közül, és a különféle elemzések is azt mutatják, hogy a Marson található dolgok között egy háromszögelős összefüggés van. Az egyik legjobb példák erre a marsi piramisok, amik jellemzően nem négy, hanem 3 oldalúak

Akadnak más, háromoldalú dolgok is a Marson, és nagyon sok tereptárgy szintén háromszögekben helyezkedik el, egymáshoz viszonyítva.

Egy másik szembetűnő dolog az Olympus Mons nevű vulkán - mely a Mars legnagyobb vulkánja - és a környezetében lévő többi vulkán egymáshoz viszonyított helye.

Ha ezeket a pontokat ugyanis összekötjük, egyértelműen egy hatalmas háromszöget kapunk, méghozzá mértani pontossággal.

AZ Olympus Mons egyébként a Naprendszerünk legnagyobb vulkánja, közel 27 kilométeres magasságokba emelkedik ki a felszínből, és ha egyszer kitörne, nem kizárt hogy még a kozmikus űridőjárásra is valahogyan hatással lenne.

A kérdés az, hogy ezek az itt-ott egyértelműen felfedezhető geometriai szabályok minek a művei?

Volt célja a készítőknek vele? Véletlen lenne, hogy a vulkánok is így helyezkednek el? Egyáltalán: természetes képződmények?

Mi van, ha valójában nem is vulkánok, hanem atombomba ütötte lyukak? Az igazság az, hogy rengeteg a felvetés, és kevés a konkrétum, mindenesetre komoly elméletek léteznek arra vonatkozóan, hogy egy hármas számon alapuló számrendszert használó ősi idegen civilizáció élhetett a Marson.

Ők hagyták hátra a marsi arcot, a háromoldalú piramisokat, és az felszínen fellelhető, por és homok által már eltemetett hatalmas városokat is.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek mars marskutatás ősi civilizáció


Megtekintések száma: 77340

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet