Hatalmas anyahajó vált láthatóvá egy pillanatra a viharban!

2021. október 18., hétfő
Villámok ragyogták körül, így buktak le a légkörünkben állomásozó idegen haderők?

Ismét lebuktak volna az idegenek?

Időnként, a viharok során, az elektromos kisülések hatására olyan dolgok jelennek meg az égen, melyek egészen addig rejtve voltak.

Így történt, hogy az elmúlt hónapokban, években számtalan gigantikus méretű, korong alakú ufó tűnt fel, melyeket videófelvételen is sikerült rögzíteni.

A villámok fénye megvilágította volna a sötétben szinte teljesen láthatatlan repülő objektumot. Egy autós menet közben gyorsan csinált is egy videót a nem mindennapi látványról.

Sokan úgy vélik, hogy nem a földi körülményekhez tervezték őket. Számos esetben a földi időjárási viszonyok közt egyszerűen csődöt mondtak, és a csodálkozó emberek rögtön videózni kezdték a mobiljaikkal az előtűnő különös repülő objektumokat.

A szkeptikusok szerint természetesen nem erről van szó.

Ők inkább arra hívták fel a figyelmet, hogy ez esetben talán cska az autó ablakán tükröződött valami vissza, így egy szándékos hamisítványról lehet szó.

Akárhogy is, világszerte több tucat olyan felvétel van, amin felbukkannak korong alakú tárgyak. Ezek között pedig biztosra vehetjük, hogy akadnak olyanok, amiken tényleg egy számunkra ismeretlen technológia tűnik fel...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség ufó ufók idegen idegenek összeesküvés paranormális


Megtekintések száma: 104810

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet