Hatalmas anyahajót láttak Austin felett lebegni - nem volt észlelhető a katonai radarokon, mégis rengetegen látták!

2018. május 18., péntek




A nagy űrhajó körül három kisebb tárgyat is észleltek.

Ilyen szokatlan alakú idegen objektumok csak ritkán észlelni a Föld légterében.

Az idegenek által épített járművek általában csészealj, vagy korong alakúak, időnként pedig előfordul, hogy szivar alakú járművekkel közlekednek.

Azonban ezeken a formákon kívül csak ritkán látni teljesen más formájú hajókat. A mostani felvételt még tavaly nyáron tette fel valaki az internetre, és elmondása szerint Austin közelében, a nappali égbolton lebegve volt látható perceken keresztül.

A gigantikus méretű anyahajó egy helyben állt, mintha csak várna valamire Körülötte mintha két-három másik tárgy is feltűnne, azonban ezek száma és mérete nem teljesen egyértelmű.

Annak idején rengetegen látták ezt az felvételt, és sok szemtanú jelentkezett, akik szintén a saját szemükkel látták, hogy mi történik az égen.

Nem tudni, hogy ember, vagy más lény építette-e ezt a szerkezetet, de az előzetes sejtések már akkor is azt sugallták, hogy nem egy titkos katonai technológia tesztjeiről volt szó, hanem egy tényleges idegen észlelésről.

Sokan észrevették, hogy a videón a lebegő tárgy hármas fényjelzéssel van ellátva: két fehér, és alul egy piros fényt bocsát ki.

Ebből adódóan felmerült minden képtelensége ellenére az a lehetőség, hogy talán mégis katonai kísérletről lehet szó. Talán a hadsereg kifejlesztett egy nullponti gravitációs hajtóművet használó tárgyat, melynek tesztjeit láthatjuk ezeken a felvételeken.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés anyahajó


Megtekintések száma: 55951





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet