Hatalmas botrány robbant ki egy iskolában: azt tanácsolták a német kislánynak, hogy hordjon hidzsábot ha jót akar!

2018. március 30., péntek




Szerinted is felháborító? Ilyen, amikor Európa nem képes és nem hajlandó megmondani a messziről érkezetteknek, hol a határ, helyette a saját lakosságát vegzálja!

Az európai önfeladás újabb állomásához érkeztünk.

Azt az elmúlt években és hónapokban megszokhattunk, hogy az EU vezetése, és a befogadó országok meglepően toleránsak a menekültekkel szemben.

Sokszor olyan mértékben, hogy azzal diszkriminálják saját választópolgáraikat is, és ez egyre nagyobb tömegeknek nem tetszik.

Mindneféle juttatást ők kapnak meg, miközben az európai szegény réteg foylamatosan nő, gyerekek éheznek, családok fagyoskodták végig a telet...

Most egy német iskolában történt egy botrányos eset, mely alaposan felkavarta az állóvizet, és az egész unióban heves érzelmeket váltott ki az ügy.

Az iskolában volt egy német kislány, akit a muszlim osztálytársai folyamatosan vegzáltak, emiatt a szülők panast tettek, hátha lesz valami előrelépés az ügyben.

Az igazgató szerint az a megoldás, hogy ő is vegye föl a hidzsábot.

Az esetről a Bild is beszámolt. A katolikus szőke kislány és szülei teljesen megrökönyödtek az igazgató ajánlatán. A zaklatás nemcsak szóban történt, hanem többször meg is ráncigálták a kislányt.

A támadásokban az is szerepet játszhatott, hogy neve egyesek szerint zsidó hangzású.

Az iskola vezetősége elmondta, hogy tényleg azt tanácsolták neki, hogy vegye fel a fejkendőt!

Értitek?

Érzitek, hogy ennek az egésznek mekkora súlya van?

Európán belül egy német iskolában ha vegzálnak a menekültek gyermekei, akkor az a megoldás, hogy a keresztény ideológiáid megcsúfolva öltözz úgy, ahogy nekik tetszik, a saját országodban, saját földeden!

Na EZÉRT kell valamit tenni, mert ha nem lesz előrelépés a bevándorlás és az együttélés kérdésében, akkor Európának, és a keresztény kultúrának VÉGE.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika menekültek kereszténység bevándorlás


Megtekintések száma: 104718





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet