Hatalmas, hullámszerű anomáliák érkeznek egy titokzatos antarktiszi kutatóbázis felől?

2017. május 17., szerda
Valami nagyon különöset tapasztalnak, mely az Antarktisz felől érkezik....

Valamiféle hullámszerű anomáliát észlelnek egyes műszerek az Antarktisz felől. Azonban rejtélyes módon semmilyen hőtérkép, és egyéb térkép nem mutat semmilyen aktivitást az érintett területek felett.

Azonban rögtön beindultak a találgatások, hogy mi is lehet ez a jelenség valójában, és honnan eredhet.

2017 áprilisától kezdve lehet érzékelni ezt a dolgot.

Különleges mintázatokat kezdtek el ugyanis a kutatók tapasztalni az érintett területen, az Antarktiszon. Az a térkép, amit főleg a trópusi ciklonok, és egyéb időjárási anomáliák szűrésére és vizsgálatához használnak, tényleg érdekes dolgokat mutattak.

Eleinte semmilyen aktivitást, majd később hullámszerű jelenségeket. És mind egyetlen adott régióból jött, ahol éppen egy kutatóközpont van az Antartkiszon.

Ezek az anomáliák, hullámokként érkeznek a Déli-sark felől. Volt olyan térkép is a kutatók birtokában, melyeken egyszerűen nem volt rajta az Antarktisz, míg más térképeken, ha rajta is volt, de nem voltak felhővonulások, sem légmozgások a térségben.

Mintha csak megállt volna a rejtélyes kutatóállomás felett, és annak környékén az idő.

Az Erzsébet hercegnő állomás egy olyan kutatóállomás, melyről nem sokat tudni, és a hivatalos adatok szerint egyszerű kutatásokat, klímakutatásokat végeznek ott.

Azonban az összeesküvés elméletek szerint ennél jóval többről van szó. Arról, hogy a kutatóállomáson az időjárást manipulálják, méghozzá különféle frekvenciájú hullámok, és az ionoszféra módosításával.

Érdekes módon a más megfigyelési és leképezési eljárással készülő térképeken nincs rajta az anomália, amiről egyelőre senki sem tudja, hogy mi lehet - állítják az elmélet, és a hír terjesztő is.

Vajon tényleg titkos kísérletek folynak ott?

Mint ismeretes, korábban már feltűnt egyes kutatóknak, arra járó újságíróknak, hogy vannak helyek, régiók, ahová nem engedik e őket, és katonák vannak jelen a nap 24 órájában, mintha védenének valamit.

Talán a HAARP egy következő generációs kísérlete zajlik a Dél-sarkon? Vagy talán beindítottak egy speciális szerkezetet a jég alatt?

Az összeesküvés elméletek száma véges. Már csak az a kérdés, hogy kiderül-e, hogy pontosan mi is az igazság...

OSZD MEG másokkal is!

haarp titkos katonai projektek titkos katonai technológia antarktisz titkos katonai bázisok összesküvés


Megtekintések száma: 202374

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet