Hatalmas kozmikus átjáró lehet a Dél-Amerika felett található űrbéli Bermuda-háromszög

2017. január 19., csütörtök
Egyes feltételek szerint nem csak a mágneses mező a magyarázat a szokatlan jelenségekre, hanem az, hogy valójában egy átjáró lehet a téridő szövetén.

Lehetséges teória?

Korábban már írtunk róla, hogy az Atlanti- Óceán déli részénél az atmoszférában szokatlan jelenségek zajlanak le.

Olyannyira furcsák, hogy sokan a Dél-Amerika feletti területet Bermuda háromszögnek nevezték végül el, ugyanis bármilyen elektromos műszer, mely a közelébe kerül, hirtelen megzavarodik, vagy leáll.

Ma már napjainkban szándékosan kapcsolják ki a műszereket a műholdak, ha a terület felett keringenek, a régebben tapasztalt káros meghibásodások miatt.

Sokan a Földet körülvevő Van Allen-övvel magyarázzák a rejtélyt. Tudjuk, hogy ez a mágneses mező nem követi pontosan a bolygó gömb alakját, és van, ahol alig van mágneses tér.

Ezért van az, hogy Malajzia környékén a legerősebb a földfelszínen a mágneses tér, és vele éppen szemben, Dél-Amerikában a leggyengébb. Vagyis tudományosan, hivatalosan ez okozná az anomáliát, azonban sok tudós és szakember teljesen mást feltételez.

Téridő kapu

Összességében elmondható, hogy halvény fogalmunk sincs róla, mi lehet, ugyanis a Dél-Amerika feletti területen nem csak anomáliákat lehet észlelni, hanem ismeretlen légköri jelenségeket.

Időnként rejtélyes fénycsóvák tűnnek fel, vagy titokzatos sötét korongok, melyeket időnként megvilágít a Nap, és fényleni kezdenek.

Ezek a tárgyak szinte mindig a semmiből tűnnek elő. Olyan, mintha a terület egy hatalmas, kozmikus portálként működne, és ezen keresztül áramolnának be az idegen repülő csészealjak a Föld légkörébe.

Ez megmagyarázná, hogy a bolygón miért bukkannak fel a semmiből az ufók, és hová tűnnek el pontosan. Gyakran számoltak be ugyanis arról, hogy ezek a fénylő diszkoszok a légkörbe kilőtték magukat, majd elvesztek a radar és az emberek szeme elől.

Egyes feltételezések szerint hasonló portál lehet az Antarktisz felett is. Ott elméletileg úgy tud bejutni bármi a Föld légkörébe, hogy azt a Földi radarok egyáltalán észlelni tudnák.

Legsűrűbben a légtérben a rejtélyes Dél-Amerikai Bermuda-háromszög és a sarkvidék területén észleltek azonosítatlan repülő tárgyakat a radarokon.

Léteznek olyan teóriák, miszerint ezt a titokzatos téridő lyukat még ősi idegenek hozhatták létre, és valójában láthatatlan, de a jövőben a tudomány számára láthatóvá, mérhetővé fog válni, ahogyan lassan felfedezzük a kvantumfizika rejtelmeit.

A kvantumfizikai működés ugyanis az egyik motorja ezeknek a lukaknak a téridőben. Egyfajta alagútként, rövidítésként szolgálnak a világegyetem két pontja között.

Hogy miért nem nyelt még el egyetlen szondát sem a portál? Ezt nem tudni. Talán szükség van valami speciális műszerre, vagy valamiféle külső erőtérre ahhoz, hogy egy tárgy átjusson ezen a téridő szöveten, hiszen akkor minden más - például aszteroidák - is bejuthatnának, az pedig nem lenne biztonságos egyetlen civilizáció számára sem.

Így az űrbéli Bermuda-háromszög rejtélye egyelőre továbbra is rejtély, és az emberiség kíváncsian szemléli a területen a semmiből megjelenő ufók áradatát…

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek összeesküvés kvantumfizika


Megtekintések száma: 33582

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet