​Hatalmas, szivar alakú UFO-t vettek filmre egy repülőgép fedélzetéről a chilei Andok felett

2023. április 18., kedd




Az igazán érdekes UFO videót egy repülőgépről forgatták, amely 2020. november 11-én repült a chilei Andok felett.

A szemtanú a következőket osztotta meg a MUFON hálózat weboldalán.

Bemutatom az esetemet, a nevem Rodrigo Chiléből, és 2020. november 11-én a H272-es járattal repültem Puerto Monttból Santiagoba (indulás 18:36, érkezés 20:14). Körülbelül 20:00-kor érkeztem Santiagoba, és a tájat néztem az Andok hegységben. Az egyetlen "felhő" (sötét és kövér, féreg alakú) felkeltette a figyelmemet, aminek "esőfelhő" kinézete volt egy hegy csúcsa felett. Az ablakomból körülbelül 65 fokos szögben láttam.

Mivel a repülőgép párhuzamos volt a "felhővel," észrevettem, hogy világosabbá vált (azt hittem, ez normális a szél és a magasság szempontjából), és ott volt a felhő egyik pontján egy fehér fény, amely felkeltette a figyelmemet és a csodálkozásomat.

Nem hittem el, amit láttam, elképedtem, amikor megfordultam, és megláttam a kabinban, hogy mások is ugyanazt nézik, amit én. A hozzám legközelebb ülő személy mellett egy köztes ülésen ültem, aki maszkban aludt, amikor megpróbáltam elővenni a lezárt és arcfelismeréssel nyitható mobiltelefonomat, ami értékes másodperceket vett el a feloldás használatakor. A mobiltelefon feloldása után a felhőre összpontosítottam, hogy fényképet, majd videót készítsek.

Amint a fotón látható, "ez már nem volt esőfelhő," hanem valami szilárd és tisztább formát öltött. Az első fotó után egy lassított formátumú videót készítettem, ahol látható, hogy ez már nem "felhő," hanem "szilárd dolog".

Lenyűgöző volt látni az "UFO-t," majd otthon a házamban a google térképnek köszönhetően megkerestem a referencia dombot, és méréskor kiderült, hogy az UFO körülbelül 6 kilométer hosszú volt.

Amikor a repülőgép eltávolodott az UFO-tól, első pillantásra egy elhalványuló vizuális hatást kölcsönzött neki a láthatáron, ami lehet, hogy optikai hatás, de az UFO még mindig ott volt, csak kisebb lett.

Abban a pillanatban a gép fordulást hajtott végre a leszálláshoz, amikor azt hittem, már elvesztettem az UFO-t, de meglepetésemre újra láttam az Andok hegységének egy másik pontján a láthatáron, ahol megint elővettem a mobiltelefonomat és elkészítettem az utolsó fényképet és videót.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 45610





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet