Hatalmas ufó tűnt fel Kaliforniában: világszerte több helyen jelentek meg hasonló fények

2019. december 20., péntek
Egy furcsa tárgyra lettek figyelmesek a kis kaliforniai Menifee városa közelében, amely egy helyben lebegett.

A felvételt, amely először december 3-án jelent meg a YouTube-on, eredetileg október 19-én rögzítették, ami hatalmas mennyiségű fényt bocsátott ki, és a szemtanúk először azt gondolták, hogy egy drónraj lehet.

A feltevést azonban azonnal elvetették, figyelembe véve az átlag feletti repülési magasságát, amely elérhette a 600 métert is.

Ezen felül úgy tűnt, hogy az objektum teljesen csendes, mozdulatlanul állt a horizonton helyzetének megváltoztatása nélkül, ezért sokan az ejtőernyősöket szintén kizárták.

A videót feltöltő azt állítja, hogy az objektumot, amelyet sokan lopakodó járműnek tartanak, "több mint 100 szemtanú" látta.

- írja az ÚjVilágtudat.

"Bármi is legyen, ez nem egy számítógéppel készített csalás. Nehéz megmondani, hogy az összes fény egy tárgyhoz tartozik-e,"

- írta egy hozzászóló.

"Egy bizonyos ponton a hatalmas UFO több mint öt percig lebegett ugyanazon a helyen, mielőtt felgyorsított volna az éjszakai égboltbon..."

Érdekes módon ezzel egy időben, illetve néhány napos eltéréssel sok más helyné, kvázi világszerte felpörögtek az események.

Rendre ehhez hasonló azonosítatlan fényeket és nagyobb méretű, azonosítatlan struktúrákat láttak az emberek az égen, Malajziától kezdve Kínán át egészen az orosz vidékekig, Szibériáig.

Mindez véletlen lenne?

itt van például a fenti videó, melyen szintén egy azonosítatlan ufójelenség látható, melyre azóta sincs értelmes magyarázat.

Sokak szerint nem véletlen az, hogy az ufójelenségek, a különféle a légkörünkben lebegő objektumok észlelése ennyire megszaporodott.

Valami készülőben van.

Jön a nagy "felfedés"? Vagy invázióra készülnek ellenünk...? Kell-e most aggódnunk?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók érdeks


Megtekintések száma: 22277

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet