Hatalmas űrhajót láttak egy Washingtoni földalatti bázis felett

2016. október 10., hétfő




Néhányan szemtanúi voltak annak, ahogyan egy hatalmas, űrhajónak kinéző szerkezetet indítanak el egy földalatti bázisról, majd a tárgy a levegőbe emelkedett, és eltűnt.

Glacier Peak közelében néhány szemtanú olyat látott, amit valószínűleg nem lett volna nekik szabad. Egy levegőbe emelkedő, kétes eredetű és rendeltetésű óriási tárgyat.

A tárgy sokkal inkább nézett ki egy hatalmas űrhajónak, mintsem valamiféle ember alkotta titkos katonai fejlesztésnek.

Ami még ennél is különlegesebb volt, az az, hogy a tárgyat szabad szemmel egyébként nem is lehetett látni, csak kamerákon és fényképezőgépeken keresztül.

Ezért gondolták sokan azonnal azt, hogy ez a szerkezet valószínűleg nem evilági, és nem is a mi fizikai ismereteinknek megfelelően működik.

A Glacier Peak nevű hegy mögül bukkant elő, ahol a helyi szóbeszéd szerint gyakran látni különös fényeket, főleg éjjelente. A helyiek meg vannak róla győződve, hogy egy titkos idegen, vagy emberek által irányított bázis épült a föld mélyén, ahol titkos kísérletek folynak

Az objektumot még szeptember 9-én látták, délután fél négy körül. Sokáig nem tudták, hová forduljanak a szemtanúk, mire végül közzétették a fényképeket.

Titkos katonai kísérlet

Sokan úgy sejtik, hogy bár a jelenség valódi volt, egy titkos katonai fegyvert, vagy járművet tesztelhettek. A katonaság berkeiből többször szivárgott ki az elmúlt években az, hogy egy komoly álcázási technológián dolgoznak, Pentagon által finanszírozott költségkeretből.

Ez okozza a rengeteg azonosítatlan szerkezetről szóló jelentést, és a rejtélyes eltűnésekről való beszámolókat. A kormánynak, aki titokban akarja tartani a dolgokat, nagyon is kapóra jön az, hogy mindenki az idegenekre fogja a dolgokat.

A Fekete manta

A fekete manta, vagy, ahogy sokan emlegetik: Black Mant egy olyan szupertechnológiával felszerelt repülő szerkezet, melynek létezését még senki sem ismerte el az amerikai kormány tagjai közül.

Sőt, sokak szerint maguk a kormány tagjai és az elnök sem tud ennek a projektnek a létezéséről. Állítólag a Black mant a Rosswellben lezuhant csészealj műszaki paraméterei és a felhasznált technológia alapján épült meg.

Az a hír is járja a Black Mantáról, hogy a valaha Földön ember által készített legfejlettebb szerkezet, ami legalább 30-40 évvel megelőzi a korát.

A kiszivárgott információk szerint a gép képes változtatni felszínének színét, éjszaka feketévé, nappal világos vagy éppen a környezetének megfelelő színűvé válhat. Mindezt egy különleges kristály bevonatnak köszönheti.

Idegen csillaghajó

Az is elképzelhető ugyanakkor, hogy ténylegesen olyan szerkezet látható a fényképen, melyet nem emberek építettek és nem is emberi lények irányítanak.

Ha valóban idegenek csillaghajóról beszélünk, az megmagyarázhatja, miért viselkednek az ilyen tárgyak időnként úgy, mintha fittyet hánynának az általunk ismert fizikai törvényeire.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés titkos katonai kísérletek titkos idegen bázisok titkos katonai technológia


Megtekintések száma: 155442





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet