Hátborzongató: az iszlám emberei már a francia rendőrségbe is beépültek!

2017. szeptember 27., szerda
Ha ezek a bizonyítékok igazak, akkor mindennek vége, nincs tovább. Már nem csak köztünk, emberek között sétálgatnak szabadon, hanem téglaként épülnek be a hatósági szervek közé. Az európai rendvédelmi szerveket belülről fogják kompromittálni?

Nem akármire van bizonyíték most Franciaországban. Egy radikális iszlamistaként számon tartott férfi csatlakozott ugyanis a francia rendőrséghez.

A férfi nevét nme hozták ugyan nyilvánosságra, de az információk belsős információk, így mindenképpen hitelesnek számítanak.

Annyit tudni, hogy a francia titkosszolgálatok megfigyelték, és radikális iszlamistaként tartották számon. A férfi először a katonasághoz próbált csatlakozni, ez nem sikerült neki.

Később jelentkezett a rendőrséghez, ahová felvették.

Eleinte folyamatosan jelentettek róla, a viselkedése alapján viszont úgy ítélték meg, hogy már nem veszélyes, ezért szeptember óta lekerült a terrorveszélyes emberek listájáról.

Novembertől életbe lép azonban egy új törvény, ami miatt újra alaposabban fogják figyelni őt, és a hozzá hasonlókat. Megdöbbentő, egyben sokkoló tény, de Franciaországban növekszik a rendfenntartó erők kötelékében dolgozók körében az iszlám népszerűsége.

Vagyis nagyon sokan attól tartanak, hogy a rendőri és hatósági szervekhez való téglaként való beépülés már megkezdődött.

Ezzel óriási lépéselőnyhöz jutnak, és nem csak a nyomozásokat vihetik félre - ezzel egy terrortámadás végrehajtását elősegítve - de beférkőznek egy-egy ország nemzetbiztonsági szintjeire is.

Az európai kultúra és társadalom lassú túszul ejtése zajlik, méghozzá közvetlenül a szemünk előtt.

Ha nem teszünk ellene valamit, észre sem vesszük, de Európa rendőri erői nagy részét egy puccskísérlet keretében megdöntik, és azutcákon francia - vagy épp német, vagy angol - rendőri egyenruhás iszlamisták fognak fegyverrel gyilkolászni, és kormányokat dönteni.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa iszlám terrortámadás bevándorlás


Megtekintések száma: 92564

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet