Hátborzongató dolgot vettek észre a világ legidősebb múmiáin: ez még a tudósokat is megijesztette!

2018. február 21., szerda




Sok régész szerint nagy a baj. A Chilében és Peruban talált 2000 évnél is idősebb múmiák ugyanis lassan iszaposodni, kocsonyásodni kezdtek. Egy ősi átok beteljesülése zajlik, vagy a hamarosan közelgő világégés első megnyilatkoztatása?

Különös változásokat figyeltek meg a Chilei és Perui múmiákban. A múmiák szövetei ugyanis elkezdtek átalakulni valamivé. Sokkal kocsonyásabb, mondhatni iszapos lett az anyaguk, melyre a tudósok nem találnak magyarázatot.

Rejtélyes kocsonyásodás a mumifikált testekben, nem tudják, miért...

A múmiák közül legalább 100 testen érzékelték a különös furcsaságokat. Ezek legtöbbje több, mint 2000 éves, egyes becslések szerint jó részük megvan már 7-8000 éves is, ami nagyon réginek számít.

Nem csak ezeket a múmiákat fenyegeti ez a különös veszély, hanem a 2000 évesnél régebbi egyiptomi fáraók múmiáit is.

A 2000 évnél idősebb múmiák fekete iszappá kezdenek válni, az elszíneződés és a kocsonyásodás oka pedig vélhetően a páratartalom növekedése.

Az elmúlt 100 évben közel 300 új múmiát találtak ezen a környéken, a konzerválásukra pedig a szakértők most új módszert keresnek, hogy megelőzzék a múmiák teljes eliszaposodását.

Ősi átok rothasztja a múmiákat?

Egyesek már el is indítottak különféle pletykákat, szóbeszédeket. Ez főleg a Peruban élő helyiek között kezdett el terjedni, noha a valóságalapja kérdéses.

Azt állítják ugyanis, hogy a múmiák eliszaposodása nem véletlen folyamat eredménye, és nem csak és kizárólag biológiai eredetű.

A múmiákat ugyanis ősi átkok kezdik belülről szétrothasztani, hogy az előző korból származó emberi civilizációknak semmilyen nyoma ne maradjon fenn az utókor számára.

Az átok célja tehát az, hogy az előző emberiség minden nyomát eltüntesse, és a világtörténelemben egyetlen olyan lelet sem maradjon fönn, mely az előző „ciklusból” maradt vissza.

Erre persze semmiféle bizonyíték nincs, és sokan inkább a biológiai magyarázatban hisznek, mint a helyiek által terjesztett vallásos humbukban.

Mások úgy vélik, hogy a múmiák belülről való szétrohadása gyakorlatilag a végidők kezdetének kinyilatkoztatása.

Ugyanis belülről emészti fel őket az emberiség bűne, és a világ végső romlásának idején számtalan különös jel fogja figyelmeztetni azt emberisége a vég közeledtére.

Tény, hogy az utóbbi néhány évben egyre több különös, égen is látható jelet pillantottak már meg a világ különböző tájain, és a Biblia, valamint Nostradamus jóslatai is arra utalnak, hogy hamarosan globális háború sújthatja újra a bolygót.

De, hogy mindennek valóban köze lehet-e a végidőkhöz, arra egyelőre semmiféle konkrét bizonyíték nincs, csak puszta találgatások.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély érdekes hihetetlen rejtélyek érdekesség összeesküvés történelem paramormál múmiák


Megtekintések száma: 57561





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet