Hátborzongató dolog derült ki a las vegasi mészáros által az asztalon hagyott jegyzetből!

2017. október 8., vasárnap




A hatóságok végre beszéltek róla, mi állt a papíron. Bárcsak ne tették volna, így még borzalmasabb az egész!

Újabb fejlemények derültek ki Stephen Paddock ügyében. 

Ő volt az a férfi, aki Las Vegasban a Mandalay Bay kaszinó 32. emeletéről nyitott tüzet a nem messze fesztiválozó 22 ezres tömegre, és ölt meg hidegvérrel 59 embert, köztük önmagát is, és sebesített meg közel 600 másik embert.

Legalább 50 ember állapota még most is válságos, így könnyen lehet, hogy a halálos áldozatok száma nőni fog.

Végre kiderült pár nagyon fontos dolog arról, hogy mi is volt az a jegyzet, melyet az egyik helyszíni felvételen látni a hotelszoba asztalán.

A rendőrség és a hatóságok ugyanis bejelentették, hogy mi állt a jegyzeten, és iszonyatosan szörnyű még leírni is.

A merénylő ugyanis olyan jegyzetet készített magának, melyen kalkulációk, röppályák voltak kiszámítva, hogy maximalizálja az áldozatok számát.

Stephen Paddock eszerint ennyire hidegvérű és számító volt.

Egy olyan felvétel is a rendőrök birtokába jutott, melyen az látszik, hogy Stephen Paddock egy nevadai létesítmény tiltott területére megy, feltehetően azért, hogy ott gyakorolja a lövéseket a merénylet előtt.

Nem öngyilkosságot tervezett mészárlása után a Las Vegas-i gyilkos, aki 59 embert megölt, több mint ötszázat megsebesített, amikor egy szabadtéri koncert közönségébe lövöldözött szállodai szobájából – írta a BBC.

Paddock több fegyvert vásárolt életében, az eddigi adatok szerint mindegyiket legálisan. Egy elsődleges jelentés szerint ugyanakkor legalább egy puskája át volt alakítva, hogy automata fegyverként legyen használható.

Azóta kiderült, hogy egy vitatott, de nem tiltott eszközzel alakította át két fegyverét is a gyilkos. Az eszköz a fizika törvényeit és a jog kiskapuit kihasználva lehetővé teszi, hogy egy öntöltő fegyverrel sorozatlövést lehessen leadni.

Bár kezd összeállni a kép, döbbenetes módon indíték még mindig nincs...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség lövöldözés mészárlás


Megtekintések száma: 60753





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet