Hátborzongató: ezek egy oltás valódi összetevői!

2017. július 11., kedd
Szarvasmarha szérum, legyengített baktériumok, formaldehid. Csak néhány bizarr tétel a rendkívül mérgező összetevők listájáról. Tudni akarod, mi van egy oltásban? Olvasd el, és OSZD MEG másokkal is!

Mindig is tudni akartad, mi is van az oltásokban, hogy ennyire ellene van egyre több ember világszerte?

Most megmutatjuk, ízeire szedünk egy átlagos oltást, és látni fogod, milyen káros anyagokkal nyomják tele a vakcinákat, melyeket alapvetően azért fejlesztettek ki - legalábbis ezt mondják a közvéleménynek - hogy védjék a fiatal gyerekeket és az embereket a betegségektől.

A legtöbbször ezeket az anyagokat, összetevőket, és ezeknek a mellékhatásait szándékosan eltitkolják, vagy legalábbis nagyon keveset beszélnek róla.

Pedig rendkívül súlyos az egészségkárosító hatásuk, és sok esetben maradandó károkat tudnak okozni a szervezetben egyes tanulmányok szerint.

Az összetevők listája tehát:

Az egyik legfurcsább összetevők a földimogyoró olaj. Gondoljunk csak bele, nem-e pont ez felelős azért, hogy az oltások széleskörű bevezetése óta hihetetlen mértékben megugrott a földimogyoró allergiások száma...

Az összetevőket a Naturahírek is kielemezte már, és maradjunk annyiban, hogy rendkívül elgondolkodtató, hogy ezek az anyagok mind bekerülnek valamibe, amit a kisgyermekek tetsébe, véráramába fecskendeznek.

1. Szarvasmarha szérum: a tehenek bőréből vonják ki. Amikor beinjektálják az izomszövetbe, kötőszöveti betegségeket, ízületi gyulladást, lupuszt, továbbá légszomjat, alacsony vérnyomást, mellkasi fájdalmakat és allergiás bőr reakciókat okozhat.

2. Szorbit: szintetikus édesítőszer. Nagyon lassan metabolizálódik, súlyosbíthatja a gyomor és bélproblémákat.

3. Hidrolizált zselatin: állati kollagénből származik. A zselatin beinjektálásával nő a különféle fertőzések kockázata (szintetikus növekedési hormonok, kergemarhakór).

4. Nátrium-klorid: emeli a vérnyomást és gátolja az izom összehúzódást és növekedést.

5. Tojásfehérje: az oltóanyagok, tojások belsejében készülnek. Ezért tartalmazhatnak növekedési hormonokat, antibiotikumokat, és Salmonella baktériumokat.

6. Kazein: más néven tehéntejfehérje. Sok gyermek súlyosan allergiás a kazeinre. A kazein nyomokban megtalálható a DTaP oltóanyagban.

7. Thimerosal: a neurotoxikus higany autizmust okoz. Jelenleg 25 mcg egy átlagos influenza-vakcina higanytartalma. A biztonsági határ 5 mikrogramm. Az influenza vírus elleni oltóanyag ennek ötszörösét tartalmazza.

8. Humán albumin: az emberi vérből kivont fehérje izomba fecskendezve lázat, hidegrázást, bőrkiütést, fejfájást, hányingert, légzési nehézségeket és gyors szívverést okoz.

9. Formaldehid: erősen rákkeltő. A halott szövetek, szervek, vagy testek tartósítására használt folyadék. Rangsorolva az egyik legveszélyesebb vegyület az emberi egészségre; májkárosodást, gasztrointesztinális problémákat, reproduktív deformációt, légzési distresszt és rákot okoz.

Alapvetően az oltások tehát rengeteg olyan méreganyagot tartalmaznak, melyek hatásai messze nem lettek kellő alapossággal megvizsgálva, és hosszabb távon, akár generációk múlva fogják leginkább kifejteni DNS és sejtkárosító hatásukat.

Arról már nem is beszélve, hogy az immunrendszert a közhiedelemmel ellentétben nem erősítik meg, hanem hosszabb távon legyengítik más vírusokkal szemben, hiszen a szervezet edzettsége elkezd csökkenni.

OSZD MEG másokkal is!

egészség egészség megelőzés gyógyszerlobbi oltások gyógyszeripar gyógyszermaffia vakcinák


Megtekintések száma: 99940

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet